Fenerbahçe bombaları patlatıyor!

Fenerbahçe bombaları patlatıyor!

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertli takımda kaleci, kanat ve forvet transferleri yapılması bekleniyor. Sarı lacivertlilere dair son bilgileri Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar aktardı.

2017.06.20 17:47 - Son Güncellenme: 2017.06.20 17:48 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fenerbahçe bombaları patlatıyor!

Önümüzdeki günler Fenerbahçe hedeflerine tek tek kavuşacak. Öncelikli olarak Kameni konusunda bir açıklama olmasını bekliyorum. Ardından Emre Mor ile ilgili bir gelişme olabilir önümüzdeki hafta. Kiralık olarak Emre Mor, Fenerbahçe'de 1 yıl oynayabilir.   Sonrasında sağ kanat ve forvet için de girişimler olacak Fenerbahçe adına. 

Sarı Lacivertliler de Aykut Kocaman, Samandıra'yı yeniden düzenliyor. Orada yardımcılıarı Ömerovic, Arda, Alper ve Samandıra'dan geçen yıldan kalan bazı hocalar olacak. Geniş bir ekip ile çalışacaklar. Teknolojinin tüm imkanlarını kullanacaklar. Şu anda Aykut Kocaman tatilini sürdürüyor. 27 Haziran öncesi Aykut hoca İstanbul'a gelecek ve çalışmalarını sürdürecek. Ardından kamp çalışmaları başlayacak. Forvet ve sağ kanat transferi de kamptan sonra açıklanabilir.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.06.20 17:47 - Son Güncellenme: 2017.06.20 17:48 - HABER MERKEZİ
A