Eşinin doğum günü için mekan kapattı

Eşinin doğum günü için mekan kapattı

Oyuncu Halit Ergenç, 36 yaşına giren eşi Bergüzar Korel için mekan kapattı. Ergenç'in organize ettiği doğum günü partisine Ezgi Mola, Esra Erol ve Enis Arıkan gibi ünlü isimler katıldı.

2018.08.29 10:10 - Son Güncellenme: 2018.08.29 10:10 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Eşinin doğum günü için mekan kapattı

Bergüzar Korel, 36'ncı yaşını önceki akşam Levent'teki La Boucherie adlı mekanda kutladı. Eşi Halit Ergenç'in organize ettiği doğum günü partisine, ünlü çiftin yakın dostları katıldı.

Ergenç, doğum günü partisi için kapattığı mekandaki katılan davetlilere masaların üzerine özel olarak hazırlattığı fotoğraf ve video paylaşmamaları için not yazdı.

BEŞ YIL SONRA KUTLAMA

Gözlerden uzakta kutlamak istedikleri doğum günü partisinin basın mensupları tarafından öğrenilmesiyle Halit Ergenç-Bergüzar Korel çifti, mekan kapısına gelerek poz verdi. Göğüs dekolteli şık kıyafeti ve takılarıyla dikkati çeken Korel, beş yıl sonra doğum gününü kutladığını söyledi. Güzel oyuncu, "Beş yıl sonra doğum günü kutlayınca insan özeniyor" dedi.

Muhabirlerin aldığı hediyeyi sorması üzerine Ergenç, "Biz o işi hallettik, bize özel" şeklinde konuştu. Bergüzar Korel, "Halit Bey romantik midir?" sorusuna, "Çok romantik gerçekten, o kadar romantik ki" şeklinde gülerek cevap verdi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.29 10:10 - Son Güncellenme: 2018.08.29 10:10 - HABER MERKEZİ
A