Engelli oğlunu timsahlara attı! Cani çift tutuklandı: Kocam 'yük olarak' görüyordu

Engelli oğlunu timsahlara attı! Cani çift tutuklandı: Kocam 'yük olarak' görüyordu

Kocası henüz altı yaşında olan engelli oğullarını 'yük olarak' görüyor ve ölmesini istiyordu. Öyle ki, cani çift bu konuda sıklıkla kavga ediyordu. Annesi ise, kocasının baskılarıyla zavallı çocuğu içinde vahşi timsahların yüzdüğü kanala attı.

2024.05.08 13:47 - Son Güncellenme: 2024.05.08 13:48 - Dünya - MİLLİYET
A
Engelli oğlunu timsahlara attı! Cani çift tutuklandı: Kocam 'yük olarak' görüyordu

Güney Hindistan'da kayıtlara geçen akılalmaz olaya göre, bir kadın çocuklarını 'yük olarak gören' kocasıyla yaşadığı tartışmadan sonra altı yaşındaki engelli oğlunu timsahlarla dolu kanala attığı iddiasıyla tutuklandı.

'ÖLDÜRMEYE KOCAM ZORLADI'

İşitme ve konuşma engelli zavallı çocuğun parçalanmış cesedi, Pazar günü kanaldan çıkarıldı. Bir polis memuru yerel medyaya yaptığı açıklamada, 32 yaşındaki Savitri'nin, kendisini çocuklarını ölüme atmaya zorladığı için 36 yaşındaki kocası Ravi Kumar'ı,  suçladığını aktardı.

Polis müfettişi Krishna Barakeri gazeteye şunları söyledi: 

"Cumartesi gecesi aynı konuyla ilgili artan tartışmanın ardından Savitri'nin oğlunu akşam 21.00 civarında timsahların olduğu nehre bağlı bir atık kanalına attığı iddia edildi."

PARÇALANMIŞ CESEDİ TİMSAHIN AĞZINDA BULUNDU

Komşuların alarma geçmesi üzerine polis, çocuğu bulmak için dalgıçlar gönderdi. Ancak hava çoktan karardığı için arama operasyonu ertesi güne kadar beklemek zorunda kaldı.

Polis, çocuğun cesedinin bir timsahın çenesinde bulunduğunu ve timsahın yakalanmasının ardından kurtarıldığını söyledi. Vücutta ciddi yaralanmalar, ısırık izleri ve sağ kolun eksik olduğu görüldü. Polis ayrıca, çiftin cinayet suçlamasıyla tutuklandığını söyledi.

Savitri, kocasının kendisine psikolojik işkence yaptığını ve çocuklarını kanala atmasını söylediğini öne sürdü:

"Kocam sorumlu. 'Oğlumuz ölsün, tek yaptığı yemek yemek' diyordu. 'Onu, bırak' derdim. Eğer kocam bunu söylemeye devam ederse oğlum daha ne kadar işkenceye katlanabilir, acımı paylaşmak için nereye gideceğim?"

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2024.05.08 13:47 - Son Güncellenme: 2024.05.08 13:48 - MİLLİYET
A