ELS Lift, Bursa Endüstri Zirvesinde yenilikçi ürünleriyle yer aldı

ELS Lift, Bursa Endüstri Zirvesinde yenilikçi ürünleriyle yer aldı

Türkiye'nin global ölçekteki öncü markası olan, personel yükseltici platform sektöründe tamamen yerli üretim anlayışıyla hareket ederek, ülkemizin bu alandaki sürdürülebilir büyümesine katkı sağlayan ELS Lift, AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği inovatif ürünleriyle, bu senede Bursa Endüstri Zirvesi kapsamında düzenlenen fuarlarda, ziyaretçilerinin yoğun ilgisi sebebiyle ön plana çıktı.

2018.12.04 14:01 - Son Güncellenme: 2018.12.04 14:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
ELS Lift, Bursa Endüstri Zirvesinde yenilikçi ürünleriyle yer aldı

1979 yılında kurulan Elsisan A.Ş.'nin markalarından biri olan ve 2008 yılından bu yana Türkiye'nin personel yükseltici platform sektöründe, global ölçekte önemli çalışmalara imza atan ELS Lift, sektörün ulusal ve uluslararası ölçekte düzenlenen en önemli buluşmalarında, başarılarıyla ilgi çekmeye devam ediyor.

ELS Lift bu doğrultuda son olarak, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından TÜYAP işbirliğiyle düzenlenen ve Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Fuarı, Kaynak Teknolojileri Fuarı ve Bursa Otomasyon Fuarı'nı aynı çatı altında buluşturan "Bursa Endüstri Zirvesi" kapsamında, yenilikçi ürünlerini bu yılda ziyaretçilerin beğenisine sundu. 29 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda ELS Lift; 6. Salon, 608/B no'lu stantta misafirlerini ağırlarken, fuar süresince ELS Lift'in AR-GE çalışmaları sonucu, tamamen 'yerli yerinde üretim' olarak hayata geçirdiği yenilikçi ve katma değerli ürünlere, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisi de yoğun oldu.

Yeni Dikey Yükseltici Lift Sahneye Çıktı

5 metreden 18 metreye kadar erişim yüksekliğine sahip çeşitli özelliklerde, hafif tip makaslı, akülü makaslı, 4*4 dizel makaslı, akülü eklemli, dikey personel yükseltici lift gruplarında, Türkiye ve uluslararası pazarda personel kaldırma platformları işletmecilerinin tercihi haline gelen ELS Lift, yeni dikey yükseltici platform VM6'yı kullanıcısına tanıttı. İkili iş görüşmelerinin son derece verimli geçtiğini belirten ELS Lift Genel Müdürü Kerem Bayrak, "Firmamızı ve ürün kalitemizi, sektörün geneline anlatabilmek adına fuarlar oldukça iyi bir fırsat. Ziyaretçiler son teknoloji ile üretilmiş ürünlerimizin kalitesini, ürün grubumuzun genişliğini, personel yükseltici platform sektörüne sunduğumuz yenilikçi ürünleri yakından görme fırsatı buluyor. Bu doğrultuda, büyük önem verdiğimiz Ar-Ge ve inovasyon faaliyetleriyle birlikte, sürdürülebilir büyüme stratejileri geliştirerek, sürekli gelişmeye ve yeni ürünler üretmeye devam etmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.04 14:01 - Son Güncellenme: 2018.12.04 14:01 - HABER MERKEZİ
A