Dries Mertens'e sürpriz teklif!

Dries Mertens'e sürpriz teklif!

Galatasaray'da kariyer sezonlarından birini geçiren Dries Mertens'in yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giyip giymeyeceği merak konusu. Geçtiğimiz günlerde kısa bir tatil için İtalya'ya giden Belçikalı futbolcuya efsanesi olduğu Napoli'den süpriz bir teklif geldi. Bu teklif karşısında hiç düşünmeyen Mertens, kararını hemen yetkililere iletti.

2024.04.30 10:04 - Son Güncellenme: 2024.04.30 10:04 - Spor - T24
A
Dries Mertens'e sürpriz teklif!

37 yaşındaki Dries Mertens, Galatasaray ile bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. Sarı-kırmızılıların 1 yıl daha takımda tutmak istediği Belçikalı futbolcu ile eski kulübü Napoli temasa geçti.

Fanatik'te yer alan habere göre, geçtiğimiz günlerde kısa bir tatil için İtalya'ya giden Dries Mertens, efsanesi olduğu Napoli kulübünün futbolcuları ve kulüp yetkililerinden büyük ilgi gördü. Burada eski arkadaşlarıyla buluşan Mertens'e Napoli cephesi, futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük teklifinde bulundu.

Tek odak noktası Galatasaray

Bu teklif karşısında oldukça gururlandığını belirten Mertens, henüz futbolu bırakıp bırakmamaya karar vermediğini belirtti. Belçikalı futbolcu an itibarıyla tek odağının Galatasaray olduğunu ifade ederek teklifi şimdilik geri çevirdi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.04.30 10:04 - Son Güncellenme: 2024.04.30 10:04 - T24
A