Damadın 'sevgilisi' üç çocuğuyla nikahı bastı!

Damadın 'sevgilisi' üç çocuğuyla nikahı bastı!

Düğün töreni akılalmaz skandala sahne oldu. Aniden içeri giren kadın, damadın ilk önce kendisiyle evlendiğini ve üç çocuğunun babası olduğunu söylüyordu. Her şeyden habersiz gelin duydukları karşısında yıkıldı ve töreni derhal iptal etti.

2024.04.30 12:48 - Son Güncellenme: 2024.04.30 12:48 - Dünya - MİLLİYET
A
Damadın 'sevgilisi' üç çocuğuyla nikahı bastı!

Hindistan'da kayıtlara geçen olaya göre, Uttar Pradesh eyaletinde düzenlenen düğün herkesi şoke eden bir şekilde iptal edildi.

SKANDALIN DETAYLARI DUDAK UÇUKLATTI

Gayatri Harprasad isimli gelin, nişanlısının 'sevgilisi' düğünlerini basınca Brajkishore Prajapati adındaki damat ile evlenmeyi reddetti. Santoshi adındaki sevgili, yerel geleneklerin düzenlendiği düğünün ortasında üç çocukla belirdi.

Birdenbire mekanda, kendisini damadın kız arkadaşı olarak tanıtan Santoshi'nin feryatları duyuldu. Yaşanan skandal, gelinin düğünü derhal iptal etmesine ve yaşananları yerel güvenlik güçlerine haber vermesine sebep oldu.

Bölgeye ulaşan polis, olaya karışan tüm grupları sakinleştirdi ve onlardan yerel polis karakoluna giderek, sorunu karşılıklı anlaşma yoluyla çözmeleri istendi.

AİLENİN HER ŞEYE DAHİL OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI 

Gelinin ailesi, düğün masraflarının tamamının damat tarafından ödenmesini talep eti ve nikahın devam etmesini ise reddetti. Öte yandan, damadın kız arkadaşı da ilişkisini sürdürme konusunda kararlı olduğunu söyledi.

Medyaya konuşan Gayatri, damadın ailesinin, nişanlısının başka bir kadınla ilişkisi hakkında bilgi vermeyerek kendilerini aldattığını anlattı.

Santoshi ayrıca mağdur edildiğini savunarak damadın kendisiyle zaten dört yıldır evli olduğunu kaydetti. Anlattığına göre, onunla akrabaları aracılığıyla tanışmıştı. İkili iyi bir dostluk kurduktan sonra evlenmişti. Çiftin üç çocuğu da bulunuyordu ancak Brajkishore aniden onu terk etti.

'EŞİMİ GERİ İSTİYORUM' DEDİ, KÖYLÜLER DAMATTAN TARAF OLDU

Kendisini terk eden kocasının yeniden evlendiğini haber alan kadın, çaresizce düğünü basarak kocasının kendisine geri dönmesini talep etti.

Brajkishore ise, suçlamaları asılsız olarak nitelendirdi ve Santoshi ile yalnızca telefonda görüştüğünü öne sürdü. 
Köydeki yerli halk ise, damattan taraf oldu ve Santoshi ile bir ilişkisi olduğunu reddetti ve hiçbir koşulda onunla evlenmeyeceğini savundu.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2024.04.30 12:48 - Son Güncellenme: 2024.04.30 12:48 - MİLLİYET
A