CHP'de yeni dönem! Siyasi partiler ile diyalog artacak

CHP'de yeni dönem! Siyasi partiler ile diyalog artacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile gerçekleştireceği görüşmeye yönelik bilgi veren parti kaynakları, "CHP kendine, toplumdaki kutuplaşmaya karşı siyasette yeniden diyalog zemini oluşturma misyonu edindi" dedi. CHP'nin yakın dönemde, tüm siyasi partiler ile diyaloğu artıracağı bildirildi.

2024.05.07 09:55 - Son Güncellenme: 2024.05.07 10:34 - Siyaset - BİRGÜN
A
CHP'de yeni dönem! Siyasi partiler ile diyalog artacak

BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, CHP'li kurmaylar, "Ülke çok gerildi. Toplumun, beraberliği görmeye ihtiyacı var. CHP'de bu anlamda bir görev misyon edindi kendine" ifadesini kullandı. CHP yönetimin, tüm siyasi partiler ile diyalog yolunu açık tutacağı, bu kapsamda yeni ziyaretlerin gerçekleştireceği belirtildi. CHP'nin TBMM'de grubu bulunan muhalefet partileri ile daha fazla diyalog kuracağı kaydedildi.

CHP'liler Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme tarihi hakkında, "Zamanı henüz belli değil ancak bu hafta bir ziyaret gerçekleşmesini beklemiyoruz" dedi.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Özel, 9 ve 10 Mayıs tarihlerinde Afyon ve Eskişehir'de olacak. Özel, 31 Mart'ta kazanılan Afyon ve Eskişehir belediyelerine bir ziyaret gerçekleştirecek.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2024.05.07 09:55 - Son Güncellenme: 2024.05.07 10:34 - BİRGÜN
A