Bursaspor Divanı'ndan beraberlik çağrısı

Bursaspor Divanı'ndan beraberlik çağrısı

Divan Başkanı İdris Sevinç, 2018-2019 sezonuna yönelik olarak birlik ve beraberlik daveti içeren bir açıklama yaptı.

2018.08.15 15:26 - Son Güncellenme: 2018.08.15 15:27 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor Divanı'ndan beraberlik çağrısı

Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Değerli taraftarlarımız...

Fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşmayla adım attığımız 2018-2019 sezonunun, önce camiamıza ve beraberinde Türk futbolu adına güzelliklerle dolu, centilmence ve adil bir mücadeleye sahne olmasını yürekten diliyoruz.

Deplasmanda oynadığımız karşılaşmada, teknoloji destekli adil olmayan hakem kararlarıyla karşılaşmayı kaybetmiş olmamıza karşın, takımımızın çok genç bir kadroyla sergilemiş olduğu mücadeleci futbol umut vermiştir. Ayrıca Bursasporumuzun değerlerine ve taraftarının beklentilerine yönelik bir oyun anlayışıyla ilgili pozitif mesajlar almış olmamız da, kaybetmiş olmanın üzüntüsünü bir nebze de olsa hafifletmiştir.

Bu arada yeri gelmişken, Fenerbahçe maçında bizi üzen sadece sonuç olmamış, bazı taraftarlarımızın maruz kaldığı muamele bizleri derinden yaralamıştır. 'Taraftarımız onurumuzdur' gerçeğinden hareketle, bu çirkin davranışın sorumlularını kınıyor, değerli kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bursaspor'un ruhu  ve mazisiyle örtüşen başarılı bir sezonun yaşanmasında, camiamız ve özellikle tribündeki taraftarlarımız da en az oyuncularımız kadar önemli rol üstlenmektedirler.

Buradan hareketle birlik ve beraberliğe  bundan önce olduğu gibi bugün de çok ihtiyacımızın olduğu aşikardır. Oyuncularımız sahada formalarına, bizler de tribünde armaya olan koşulsuz bağlılığımızla hareket ettiğimiz de, rakibin adının ve gücünün ne olduğunun hiçbir anlamının kalmayacağı, defalarca kanıtlanmış bir gerçektir.

Kayserispor karşılaşması bu bakımdan son derece büyük önem taşımaktadır. Yeni sezonda kendi stadımızda oynayacağımız ilk karşılaşmada, birlik ve beraberliğimizin yarattığı sonucu ve görüntüyü tüm Türkiye'ye izletmek, yeni sezonda bütün futbol ailesine vereceğimiz mesaj açısından önemlidir.

7'den 70'e, Büyük Bursaspor Ailesi'nin her ferdinin de bu bilinçte olduğundan şüphemiz yoktur. Bu vesileyle yeni sezonun camiamıza ve takımımıza hayırlar getirmesini diliyor, içinde başarı hikayeleriyle dolu bir sezon umudumuzu yineliyoruz. 

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.15 15:26 - Son Güncellenme: 2018.08.15 15:27 - HABER MERKEZİ
A