Bursalılar Twitter'da Bursaray'ın zammına tepki gösterdi!

Bursalılar Twitter'da Bursaray'ın zammına tepki gösterdi!

Bursa'da toplu ulaşım şirketi BURULAŞ, biletlere depozito uygulaması başlattı. Yolcuların kafasını karıştıran uygulama ile uzun hat biletleri 5 lira, kısa hat biletleri ise 4 liradan satılacak. Uygulamaya Bursalılardan sert tepki geldi. Vatandaşlar, Bursaray'ın zammına Twitter'da #BursaRayBoykot etiketiyle mesaj atarak tepki gösterdi. Bursaray'ı boykot kararı alındı...

2016.06.23 18:17 - Son Güncellenme: 2016.06.23 18:29 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursalılar Twitter'da Bursaray'ın zammına tepki gösterdi!
02:20 Bursa'da manzara aynı: Bursaray vatandaşları yine isyan ettirdi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da manzara aynı: Bursaray vatandaşları yine isyan ettirdi

03:45 Bursaray yine bozuldu, vatman yolcuları bağırarak vagondan indirdi!

İLGİLİ VİDEO

Bursaray yine bozuldu, vatman yolcuları bağırarak vagondan indirdi!

Balık istifi, konforsuz ve Türkiye'deki en pahalı toplu ulaşım hizmetlerinden birini sunması sebebiyle sık sık Bursalıların tepkilerine neden olan BURULAŞ'a duyulan öfke sosyal medyada hat safhaya ulaştı!

BURULAŞ, biletlere depozito uygulaması başlattı. Yolcuların kafasını karıştıran uygulama ile uzun hat biletleri 5 lira, kısa hat biletleri ise 4 liradan satılacak. 

BURULAŞ, internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda "20.06.2016 Pazartesi günü itibariyle; kısa bilet 4 liraya (3 TL bilet + 1 TL depozito) tüm bilet 5 liraya (4 TL bilet + 1 TL depozito) satılacaktır. Yolculuk sonrasında kullanılabilir haldeki (yırtılmamış, katlanmamış. tek parça halinde) biletler Bursakart bayilerine teslim edildiği taktirde 1 TL depozito bedeli iadesi tarafınıza yapılacaktır." denildi.

Özellikle şehir dışından gelen yolcular ise bu duruma tepki göstermişti. Yolcular, "Yolculuk sonrası bir de depozito iadesi için mi uğraşacağız? Bu uygulama çok saçma. Adeta biletlere gizli zam yapılmış" demişti. 

Ancak BURULAŞ'a duyulan öfke bu kadarla sınırlı kalmadı!

Bursalılar sosyal medyada yapılan zamma isyan ederken, Twitter'da tepkilerini dile getirdiler. 

#BursaRayBoykot etiketi Twitter'da kısa sürede ülke gündemine girerek TT oldu. Vatandaşlar sosyal medyada Bursaray'ı boykot kararı aldı.

İŞTE BURSALILARIN BURULAŞ'A TEPKİ GÖSTERDİĞİ O MESAJLARDAN BAZILARI!

 

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.06.23 18:17 - Son Güncellenme: 2016.06.23 18:29 - HABER MERKEZİ
A