Bursalı beşizlerden doğum günlerinde Afrin'deki Mehmetçik'e destek

Bursalı beşizlerden doğum günlerinde Afrin'deki Mehmetçik'e destek

BURSA'da Hatice ve Fatih Yılmaz çiftinin, iki yıl önce dünyaya gelen beşizleri 2 yaşını doldurdu.

2018.02.13 11:07 - Son Güncellenme: 2018.02.13 11:27 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursalı beşizlerden doğum günlerinde Afrin'deki Mehmetçik'e destek
03:51 Bursalı beşizlerden doğum günlerinde Afrin'deki Mehmetçik'e destek

İLGİLİ VİDEO

Bursalı beşizlerden doğum günlerinde Afrin'deki Mehmetçik'e destek

Minikler için evde doğum günü partisi düzenleyen aile, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için ön ve arkasında Mehmetcik Benim Adım yazılı  kamufulaş giyrdirdi. Ağrı'da 10 yıl önce evlenen ve 5 yıl boyunca çocukları olmayan Hatice - Fatih Yılmaz çiftinin, tedavi ile 5 yıl önce 'Ecrin' adını verdikleri kızları dünyaya geldi.

İkinci kez çocuk sahibi olmak için hamile kalan Hatice Yılmaz'a, Ağrı'da muayene oldukları doktorları beşiz bebeklerinin olacağını söyleyip,  riskli olan doğum için Ağrı'da böyle bir hastanenin bulunmadığını belirtip daha donanımlı bir hastanede doğum yapmalarını önerdi.

Bunun üzerine akrabalarının yaşadığı  Bursa'ya gelen Yılmaz çiftinin,  12 Şubat 2016 gece yarısı erken doğum ile sağlıklı olarak, Tenzile, Hira Nur, Havva, Rabia ve Berfin adı verilen 5 kız bebekleri dünyaya geldi.

Bursa'da yaşıyan Yılmaz çiftinin 5'in bebekleri 2 yaşını dodurdu. Minikler için evde doğum günü partisi düzenleyen aile, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için beşizlerine mehmetçiğin kamuflajını giydirdi.

 Beşizler, giydikleri önünde ve arkasında Mehmetcik Benim Adım yazılı kamufulaş ile doğum günü pastasını kestiler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde oto elektrikcisi olarak taşeron çalıştığını söyleyen Baba Fatih Yılmaz,  "Öncelikle Rabbime şükürler olsun bize 5 tane güzel bir melek nasip etti. Bir de ablaları vardı, 6 tane meleğim var. Beşizlerim 2 yaşına bastılar. Çok mutluyuz. Bizim için en güzel mutluluk sağlıklı olmaları. Tabi ki zorlukları oluyor. bir çocuk büyütmek ayrı, 5 tane büyütmek ayrı. Büyümelerinde yaşadığımız zorlukları böyle güzel günlerini kutladığımız zaman unutuyoruz. Biz doğum günümüzde şuan Afrin'de görev yapan Mehmetçiklerimize moral ve destek olsun diye kamuflaj giydirdik.  İnşallah askerilerimizin hepsi burnu kanamadan yuvalarına dönerler" diye konuştu.

Beşizleri büyütmenin hem maddi hem manevi zorlukları olduğunu belirten Baba Yılmaz beşizlerin büyümesinin masraflı olduğunu söyleyip, "Mama ihtiyaçlarını Büyükşehir karşılıyordu. Şimdi mamadan kesildiler. Yalnız bez sorunları devam ediyor. Bunuda ben gideriyorum" dedi.

Hatice Yılmaz ise beşiz bebek büyütmenin çok zor oldğunu belirtip, "Yoruluyorum ama onlarla ilgilenmekten büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.13 11:07 - Son Güncellenme: 2018.02.13 11:27 - HABER MERKEZİ
A