Bursa Yıldırımlı çocuklara akıllı oyunlar eğitimi

Bursa Yıldırımlı çocuklara akıllı oyunlar eğitimi

Bursa Yıldırım Belediyesi öncülüğünde çocuklara yönelik gerçekleştirilen Akıl Oyunları Eğitimi projesi ile çocuklar arasında üstün yetenekli olanların keşfedilmesi ve özel eğitim için yönlendirilmesi hedefleniyor.

2018.03.12 11:56 - Son Güncellenme: 2018.03.12 11:56 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Yıldırımlı çocuklara akıllı oyunlar eğitimi

Yıldırım Belediyesi, öncelikli hizmet grupları arasında yer alan çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak adına önemli bir projeyi daha hayata kazandırdı. Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü BEDESTEM birimi, Türk Kızılayı Bursa Toplum Merkezi ve Potansiyel Üstün yetenekliler Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen çocuklara yönelik Akıl Oyunları Eğitimi başladı.

Yıldırım Belediyesi BEDESTEM hizmet binasında yapılan eğitimlerde çocuklar, zekâ gelişimlerine yardımcı olacak akıl oyunları ile buluşturuluyor. 2018 Haziran ayının son haftasına kadar sürecek eğitimlerde 120 çocuğa ulaşılması hedefleniyor. Proje kapsamında haftanın 1 günü 15'erli 2 gruba verilecek eğitimler günde 1 saat olacak. Yapılan faaliyetler sonucunda Potansiyel Üstün yetenekliler Derneği'nin uzman öğretmenleri tarafından gözlemlenen çocuklar arasında üstün yetenekli olanlar keşfedilerek özel eğitim almaları için yönlendirilecek.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.03.12 11:56 - Son Güncellenme: 2018.03.12 11:56 - HABER MERKEZİ
A