Bursa TÜMSİAD'dan yeni kaymakama ziyaret

Bursa TÜMSİAD'dan yeni kaymakama ziyaret

 Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Yönetimi, göreve yeni atanan Yıldırım İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

2018.12.05 10:21 - Son Güncellenme: 2018.12.05 10:21 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa TÜMSİAD'dan yeni kaymakama ziyaret

Ziyarette, TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Kaymakam Adem Yazıcı'ya görevinde başarılar dileyerek söze başlayan Arslan, TÜMSİAD Bursa'nın faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

"Bayrak olmazsa biz de olmayız"

TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan konuşmasının devamında şunları söyledi: "Üzerimizde yaşadığımız, değerlerine inandığımız ülkenin bayrağı olmazsa bizde olmayız, En zor zamanlarda her daim inanıp güvenebileceğimiz bir devletimiz var, yapmamız gereken tek şey yüksek bir ülke sevdasıyla şuurlu, bilinçli ve istikrarlı bir çalışma kaydetmek."

"TÜMSİAD, yer aldığı bölgeye değer katıyor"

Yıldırım İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı ise "TÜMSİAD'ın, bulunmuş olduğu bölgelerde iş gücüne verdiği desteği yakından bilen birisiyim. TÜMSİAD Bursa Şubesi 500'ü aşkın üyesiyle Bursa şehrinin önemli dinamiklerinden biri. Üreten, çalışan çeşitli alanlarda farkındalık oluşturmak adına uğraş veren bir sivil toplum kuruluşu, en önemlisi de ülke ve milletinin hassasiyetlerine önem veren bir dernektir. Çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrasında TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan, Yıldırım İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı'ya plaket takdim etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.05 10:21 - Son Güncellenme: 2018.12.05 10:21 - HABER MERKEZİ
A