Bursa Ticaret Borsası üyelerine en üst limitten KOBİ desteği

Bursa Ticaret Borsası üyelerine en üst limitten KOBİ desteği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin girişimleri sonucu kısa süre önce uygulanmaya başlayan üçüncü faz KOBİ Destek kredisinden BTB üyeleri en üst limitten 200 bin TL'ye kadar faydalanabiliyor.

2018.09.27 14:43 - Son Güncellenme: 2018.09.27 14:43 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Ticaret Borsası üyelerine en üst limitten KOBİ desteği

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, "Son dönemde karşılaştığımız finansal zorlukları üyelerimize destek olmak suretiyle milletimizle birlikte dayanışma içinde aşacağız" dedi.

Bursa Ticaret Borsası'nın her zaman üyelerinin yanında olmaya özen gösterdiğini belirten Matlı, "Meclisimizin kararıyla üyelerimizin kullanımına sunduğumuz kredi hacmini yüzde 100 arttırmış ve 50 milyon TL'ye çıkartmıştık" şeklinde konuştu.

Matlı yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Üyelerimizin mutluluğu, ihtiyaçlarının karşılanması bizim için en önemli husustur. Bursa Ticaret Borsası olarak üyelerimize belirlenen en üst limitten kredi kullanma imkânı sunuyoruz. Kaynaklarımızı bu günlere hazır tuttuk ve şimdi ihtiyacı olan üyelerimize yardımcı oluyoruz. Üyelerimize yakışan prestijli yeni bir hizmet binası yapımı için ayırdığımız kaynağımızı, bu dönemdeki hassasiyetleri de göz önünde bulundurarak ileri bir tarihe ertelemeyi ve sonucunda daha fazla üyemizin KOBİ Destek kredisinden faydalanmasını doğru bulduk. Bu karar nedeniyle Borsa Meclis Üyelerime de teşekkür ediyorum."

Matlı, BTB Üyelerinin finansman ihtiyaçları karşılandıktan sonra il bazında kurulacak ortak havuz sistemi üzerinden diğer kurumların üyelerine de yardımcı olunacağını açıkladı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.27 14:43 - Son Güncellenme: 2018.09.27 14:43 - HABER MERKEZİ
A