Bursa Nilüfer Belediyespor Barış Turnuvası'nda

Bursa Nilüfer Belediyespor Barış Turnuvası'nda

11. Geleneksel Barış Turnuvası'nda yer alan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı,  Fenerbahçe, Çanakkale Belediyespor ve Romanya'nın Targoviste takımlarıyla karşılaşacak.

2018.10.04 15:50 - Son Güncellenme: 2018.10.04 15:50 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Nilüfer Belediyespor Barış Turnuvası'nda

Çanakkale Belediyespor tarafından düzenlenen 11. Geleneksel Barış Turnuvası'nda Nilüfer Belediyespor da yer aldı. 5-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvada karşılaşmalar Anafartalar Spor Salonu'nda yapılacak. 4'lü turnuvanın ilk gününde mavi, yeşil, beyazlı ekip Fenerbahçe ile karşılaşacak. Nilüfer Belediyespor, ikinci gün Targoviste, üçüncü gün de Çanakkale Belediyespor ile karşı karşıya gelerek turnuvayı tamamlayacak. Mavi yeşil beyazlı ekip, Nilüfer Belediyespor Başantrenörü Alper Hamurcu'nun  Milli Takım'daki görevi nedeniyle yardımcı antrenör Canberk Tekmen yönetiminde sahaya çıkaracak.

3 Kasım'da başlayacak Vestel Venus Sultanlar Ligi öncesi oyuncuların son durumunu görmek açısından  turnuvanın yararlı geçeceğini belirten Nilüfer Belediyespor Genel Menajeri Mehmet Başyolcu "Bu yıl zorlu ve çekişmeli bir lig yaşanacak. Bütün takımlar kadrolarını güçlendirdi.

Nilüfer Belediyespor olarak  hedefimiz Avrupa kupalarına katılacak bir sıralamada yer almak. Bu hedefe ulaşacak sporcu kadrosuna da sahibiz" diye konuştu.

 

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.10.04 15:50 - Son Güncellenme: 2018.10.04 15:50 - HABER MERKEZİ
A