Bursa Meteoroloji uyarı üstüne uyarı yayınlıyordu! Ve başladı

Bursa Meteoroloji uyarı üstüne uyarı yayınlıyordu! Ve başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından Bursa ve çevre illerde dolu yağışı etkili oldu. Çorlu'daki etkili yağış ise Silivri'ye geldi. Dolu yağışının son verilere kadar cumartesi gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

2018.07.24 00:51 - Son Güncellenme: 2018.07.24 01:08 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Meteoroloji uyarı üstüne uyarı yayınlıyordu! Ve başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum (AFAD) Genel Müdürlüğünce dolu, sağanak yağmur ve şiddetli fırtına uyarısı yaptığı bölgeler arasında yer alan Çorlu'da akşam saatlerinde dolu yağışı etkili oldu.

Dolu ve ardından başlayan yağmur cadde ve sokakları kısa sürede göle çevirdi. İstanbul'un sınır komşusu olan Çorlu'da etkili olan dolu yağışı ve sağanak yağmurun İstanbul'un da kapısını çaldı.

İSTANBUL'DA ETKİLİ OLUYOR

Silivri'de şiddetli yağmur ve dolu yağışı etkili olmaya başladı.  Silivri'de şiddetli yağmur ve dolu yağışı etkili olmaya başladı. Art arda düşen yıldırımların ise geceyi aydınlattığı görüldü. Yıldırımlar etkisini göstermeye devam ediyor. 

ETKİSİ DEVAM EDECEK

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı bir sistemin etkisine girecek. Bu hafta devam edecek olan yağışlar özellikle Trakya Kesimi, İstanbul il geneli ile Çanakkale'nin doğu, Bursa ve Balıkesir'in kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den alınan son radar görüntüsü

CUMARTESİ GÜNÜNE KADAR YAĞIŞ VAR

5 günlük hava durumu tahmin raporlarına baktığımız zaman özellikle salı günü etkili olması beklenen yağış hafta sonuna kadar devam edecek. Cumartesi günü ise yağışlar Ege Bölgesi'ni terk edecek. İşte Meteoroloji tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumu tahmini:

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.07.24 00:51 - Son Güncellenme: 2018.07.24 01:08 - HABER MERKEZİ
A