Bursa Karacabey CHP İlçe Başkanı'nın oğlu Eskişehir'de yakalandı

Bursa Karacabey CHP İlçe Başkanı'nın oğlu Eskişehir'de yakalandı

FETÖ üyeliğinden ve terör örgütü propagandası yapmaktan yargılanan Sinan Çiftçi, geçen hafta polis tarafından getirildiği Bursa 8. Ağır Ceza Mahkemesinde sorgulandı. Mahkeme, 1 yıldan, 5 yıla kadar hapsi istenen Sinan Çiftçi'nin tutuksuz yargılanmasına karar verdi. 4. duruşma, 26 Şubat 2019 günü yapılacak. 

2019.01.19 15:56 - Son Güncellenme: 2019.01.19 16:30 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Karacabey CHP İlçe Başkanı'nın oğlu Eskişehir'de yakalandı

Karacabey Meltem Gazetesi yazarı duayen gazeteci İbrahim Bursalı'nın haberine göre, Bursa Karacabey CHP İlçe Başkanı Ayfer Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi Eskişehir'de polis tarafından yakalandı. 

Bursa 8. Ağır Ceza Mahkemesinin, FETÖ üyesi olmaktan ve terör örgütü propagandası yapmaktan hakkında yakalama kararı çıkardığı Sinan Çiftçi'yi polis Eskişehir'de yakaladıktan sonra 2 gün gözetim altında tuttu. Geçen hafta, Bursa 8. Ağır Ceza Mahkemesine polis gözetiminde getirilen Sinan Çiftçi, FETÖ üyesi olmaktan ve terör örgütü propagandası yapmaktan yargılandı.

1 yıl ile 5 yıl arasında hapis cezası istenen Sinan Çiftçi suçlamaları kabul etmedi. Hakkında ileri sürülen iddiaların doğru olmadığını belirten Çiftçi, suçsuz olduğunu söyledi.

Tutuksuz yargılanmasına karar veren Mahkeme, 4. duruşmanın 26 Şubat 2019 günü yapılacağını duyurdu.

2 yıldır sürmekte olan mahkemelere gitmediği için hakkında polis tarafından yakalama emri çıkartılan Sinan Çiftçi'nin verdiği ifadesinde Ankara Atılım Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 4. sınıf öğrencisi olduğunu belirtmesi dikkat çekti.

Annesi Ayfer Çitçi'nin ise CHP İlçe Başkanı kimliği ile 20 gün önce, "Oğluma siyasi rakipleri çamur atıyor. Oğlum İngiltere'de yüksek lisans yapıyor" şeklinde açıklama yapması çok ilginç bulundu.
Sinan Çiftçi'nin de, dolandırıcılık olaylarının patlamasıyla Annesini doğrulayan bir yalanla İngiltere'den döneceğini duyurması kafaların iyice karışmasına neden oldu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.01.19 15:56 - Son Güncellenme: 2019.01.19 16:30 - HABER MERKEZİ
A