Bursa Hasanağa'daki yol çilesi bitiyor (ÖZEL HABER)

Bursa Hasanağa'daki yol çilesi bitiyor (ÖZEL HABER)

Bursa'da Nilüfer'e bağlı Hasanağa Toki ve Organize Sanayi Bölgesindeki yol çalışmaları sürücüler ve bölge sakinleri için çileye dönüştü. Günden güne gelişen ve yatırımların odağı haline gelen Hasanağa bölgesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı üstlenen altyapı ve yol çalışmalarının uzun süredir bitmemesi vatandaşı isyan ettirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursada Bugün'e yaptığı açıklamada bölgedeki mağduriyetin 4-5 gün içinde son bulacağını kaydetti.

2019.05.16 09:12 - Son Güncellenme: 2019.05.16 09:24 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Hasanağa'daki yol çilesi bitiyor (ÖZEL HABER)
01:25 Bursa Hasanağa'daki yol çilesi bitiyor (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa Hasanağa'daki yol çilesi bitiyor (ÖZEL HABER)

SEFA BALABAN-BURCU SEKMEN / BURSADA BUGÜN 

Sanayi bölgesi ve güzergah açısından araçların sık kullandığı bir lokasyon olan Hasanağa TOKİ yolu hakkında konuşan sürücüler, "Bu bölgenin yakınında iki tane organize sanayi bölgesi var ancak yolu yok. Yol sıkıntısının yanı sıra bir de burada TOKİ var. Bu bölgede ikamet eden insanlarda bu yolu kullanıyor. Uzun süredir buraya hiçbir müdahelede bulunulmaması üzücü" diye ifade etti. Hasanağa bölgesinde ikamet ettiğini belirten bir sürücü ise bölgenin uzun süredir bu halde olduğunu trafikte hem güvenlik sorunu yaşadıklarını hem de arabaşarının mahvolduğunu söyledi.  

ALİNUR AKTAŞ'TAN İLK AÇIKLAMA

Konu ile ilgili Bursada Bugün'e açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise bölgede BUSKİ'nin çalışmalarının olduğunu hatta birkaç sitenin koduyla ilgili sıkıntı meydana geldiğini bu nedenle de gecikmeye uğradığını söyledi. Başkan Alinur Aktaş, bölgedeki mağduriyetin 4-5 gün içerisinde giderileceğinin de altını çizdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.05.16 09:12 - Son Güncellenme: 2019.05.16 09:24 - HABER MERKEZİ
A