Bursa'da zeytin hasadındaki üreticiye başkan sürprizi

Bursa'da zeytin hasadındaki üreticiye başkan sürprizi

Mudanya'da binbir emekle yetiştirdikleri zeytini toplamak için seferber olan üreticiyi ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, üretici ve işçilerle birlikte zeytin hasadı yaptı. Türkyılmaz, bu yıl zeytin üreticisinin emeğinin karşılığını alması temennisinde bulunarak, "Bereketli olsun" dedi.

2017.11.13 17:01 - Son Güncellenme: 2017.11.13 17:03 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da zeytin hasadındaki üreticiye başkan sürprizi

Türkiye'nin en önemli zeytin üretiminin adresi Mudanya'da ekim ayının sonunda başlayan zeytin hasadı devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde tarlaların yolunu tutan üreticiler, sofraların vazgeçilmezi zeytinleri toplamak için büyük emek harcıyor.

Üreticiler binbir emekle yetiştirdikleri zeytini toplamak için seferber olurken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman, Zeytin Dalı ekibi ile birlikte zeytin hasadı yapan üretici ve işçileri ziyaret etti.

Başkan Türkyılmaz, üreticilerle ve işçilerle sohbet etti, hasat yaptı. Mudanya genelinde pek çok ailenin geçimini zeytinden sağladığını anlatan Başkan Türkyılmaz, bu yıl zeytin üreticisinin emeğinin karşılığını alması temennisinde bulunarak, "Türkiye'nin en lezzetli zeytin ve zeytinyağı Mudanya'da üretilmektedir. Her zaman zeytincinin yanındayız. Bereketli olsun" dedi. Zeytin Dalı ekibi ise tarlalarda gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine seferber olan tüm çalışanlara öğle yemeği ikram ederken, üreticiler ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.11.13 17:01 - Son Güncellenme: 2017.11.13 17:03 - HABER MERKEZİ
A