Bursa'da satılan AVM'yi Bursada Bugün duyurmuştu! Satışı gerçekleşti

Bursa'da satılan AVM'yi Bursada Bugün duyurmuştu! Satışı gerçekleşti

Bursada Bugün olarak satıldığına dair haberi 4 Temmuz 2023'te duyurduğumuz, Nilüfer ilçesinde bulunan ve konum olarak da herkesin ulaşabileceği bir noktada yer alan CarrefourSa Bursa Alışveriş Merkezi'nin satışı gerçekleşti. Peki, CarrefourSa Alışveriş Merkezi'ni kim aldı? Carrefour AVM ne kadara satıldı, yerine ne yapılacak?

2024.03.29 12:10 - Son Güncellenme: 2024.03.29 13:51 - Bursa Bölge - ŞEYMA POLAT
A
Bursa'da satılan AVM'yi Bursada Bugün duyurmuştu! Satışı gerçekleşti

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Bursa'nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan ve 2001 yılında faaliyete geçen CarrefourSa Alışveriş Merkezi'nin satıldığına ilişkin haberi 4 Temmuz 2023'te duyurmuştuk. 

Satışın yapıldığı ATIŞ Yapı'dan; Rekabet Kurumuna resmi devir süresi 2 ayı bulacağından bir açıklama gelmese de satışın resmileştiği ortada. 

İlk olarak Bursada Bugün'den öğrendiğiniz konuya dair gelişmeler bu şekilde. 

NİLÜFER'İN MERKEZİNDE OLAN CARREFOURSA NE OLACAK?

Satış ile ilgili merak edilen bir diğer konu da Carrefour AVM'nin yerine na yapılacağı idi.

BAINBRIDGE Holding A.Ş.'ye ait olan ve CEFIC tesis yönetimi tarafından yönetilmekte olan CarrefourSa, ATIŞ Yapı tarafından satın alındı. 2001 yılının Eylül ayında açılan CarrefourSa Alışveriş Merkezi edinilen bilgilere göre yıkılacak, yerine otel, rezidans ve alışveriş merkezi yapılacak.

100 bin metrekare arsa alanı üzerine kurulu ve 60 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan CarrefourSa'nın ne zaman yıkılacağı ve yeni inşaatın ne zaman başlayacağı da devir teslim süreci ile netleşecektir.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.29 12:10 - Son Güncellenme: 2024.03.29 13:51 - ŞEYMA POLAT
A