Bursa'da polisten kaçarken kaza yapan şahısların üzerinde uyuşturucu bulundu!

Bursa'da polisten kaçarken kaza yapan şahısların üzerinde uyuşturucu bulundu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde geçtiğimiz gece saatlerinde polisin dur ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan şahıs, karşı yönden gelen ticari araç ile çarpıştıktan sonra araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalıştı. Kısa sürede yakalanan şahıslardan birinin üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu. Olay yerinden kaçan 1 şahıs ise her yerde aranıyor.

2024.04.28 16:25 - Son Güncellenme: 2024.04.28 16:32 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da polisten kaçarken kaza yapan şahısların üzerinde uyuşturucu bulundu!

Olay geçtiğimiz gece saatlerinde Arapzade mahallesi Hamzalı yolu caddesi üzerinde meydana gelmiş, yeni hastane yolu üzerinde polisin şüphe üzerine durdurmak istediği bir otomobil hızla kaçmaya çalıştı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen ticari araç ile kafa kafaya çarpışmıştı.

Yaşanan kaza sonrası polislerin yakalamak için peşlerinden koştuğu 3 şahıs araçlarından inerek yaya olarak kaçmaya çalışmış ve şahıslardan S.S ile S.A  polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. Araçların büyük çapta maddi zarar gördüğü kazada, ticari taksi içinde yolcu olarak  bulunan bir kişi ise hafif yaralı olarak hastaneye sevk edilmişti.

Yakalanan 2 şahısın üzerlerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, olay yerinden koşarak uzaklaşan diğer şahıs ise emniyet tarafından her yerde aranıyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.28 16:25 - Son Güncellenme: 2024.04.28 16:32 - FATİH MISIR
A