Bursa'da Parkomat uygulaması ne zaman ücretsiz olacak?

Bursa'da Parkomat uygulaması ne zaman ücretsiz olacak?

Bursa'da yapılan yol kenarı açık otopark uygulaması (Parkomat) yıllardan beri devam ediyor. Belirlenen yol kenarı ve caddelerden para talep edilen uygulamanın belirsizliği sürüyor. Bursada Bugün olarak gündeme taşıdığımız konu sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi, Burbak çalışanlarına ilk olarak ücretsiz olacağının bilgisini verirken kısa süre sonra ertelendiğine dair mesajlar gönderdi. Peki, uygulama ne zaman ücretsiz olacak?

2024.04.29 17:29 - Son Güncellenme: 2024.04.29 17:33 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Bursa'da Parkomat uygulaması ne zaman ücretsiz olacak?

MAHMUT VURAL / BURSADA BUGÜN

Bursa'da yapılan Parkomat uygulaması sayesinde sürücüler, belirli süre için ücret ödeyerek araçlarını yol kenarlarına park edebiliyor. Yapılan uygulama için araç sahiplerinden 1 saate kadar 25 TL, aşan her saat için 10 TL ve gün boyu için 65 TL isteniyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı olduğu dönemde uygulamanın ücretsiz olması gerektiğini savunmuş ve Nilüfer Belediyesi'nin o dönemde para almadığını söylemişti. Peki, uygulama ne zaman ücretsiz olacak?

ÖNCE ÜCRETSİZ OLACAĞI KARARI VERİLDİ ARDINDAN ERTELENDİ MESAJI ATILDI

Bursada Bugün olarak gündeme getirdiğimiz konu sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Beyaz Masa'nın müşteri hizmetleri, Burbak çalışanlarını arayarak uygulamanın ücretsiz olacağı bilgisini paylaştı. Alınan ani bir karar ile Burbak çalışanlarının bulunduğu WhatsApp gruplarına mesaj atılarak ertelendiği bilgisi verildi. Fakat neden ertelendiğine dair bilgi paylaşılmadı. Yaşanan olayların ardından Bursalılar, uygulamanın ücretsiz olup olmayacağını merak ediyor.

BURSALILAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Bazı vatandaşlar ücretsiz olması gerektiğini savunurken bazı vatandaşlar ise Bursa'da yaşanan otopark sıkıntısının daha da büyüyeceğini ifade etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.29 17:29 - Son Güncellenme: 2024.04.29 17:33 - MAHMUT VURAL
A