Bursa'da maske takmayan kadın polislere direndi (ÖZEL HABER)

Bursa'da maske takmayan kadın polislere direndi (ÖZEL HABER)

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görükle mahallesinde maske takmayı reddeden bir kadın tartışmaya neden oldu. Polise ve çevredekilere hakaretler yağdıran kadının tavırları çevredeki vatandaşları da çileden çıkardı. O sırada yoldan geçen başka bir kadın ise "O adamlar sen kadınsın diye sana bir şey yapamıyor ama ben parçalarım seni tak o maskeyi" diyerek tepki gösterdi.

2020.09.11 09:27 - Son Güncellenme: 2020.09.11 10:51 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da maske takmayan kadın polislere direndi (ÖZEL HABER)
00:29 Bursa'da maske takmayan kadın polislere direndi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da maske takmayan kadın polislere direndi

GÖKCEN KUŞCU / BURSADA BUGÜN

Normalleşme süreciyle birlikte artan korona virüs vakalarına karşı Bursa polisi denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. 

Son dönemde vaka sayılarında artış olmasının ardından Türkiye genelinde maske takma zorunluluğu getirildi. 

Maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu Bursa'da, Nilüfer ilçesi Görükle mahallesinde maske takmadan dolaşan Ş.A. isimli kadını farkeden polis ekipleri durdurup maske takmasını istedi. Ancak polis ekiplerine "uzak durun benden" diyerek tepki gösteren kadın maske takmayıp yoluna devam etmek istedi. Kadını maske takmadan yollayamayacağını belirten polis ekiplerinin sabırlı halleri ise dikkat çekti.

Polis ekiplerine direnip "Sizi görünce kriz geliyor bana" diye bağıran kadına o sırada yoldan geçen başka bir kadın tepki gösterdi. Tartışmayı kayda alan kadın, "Sen o polislere kurban ol. Başın sıkışınca önce 155' i ararsın ama" diye seslendi.

Bunun üzerine Ş.A. görüntü çeken kadına hakaret ederek görüntüleri silmesini söyledi. Görüntü çekmeye devam eden kadının "O adamlar sen kadınsın diye sana bir şey yapamıyor ama ben parçalarım seni. Tak o maskeyi" demesi dikkat çekti.

Koronavirüs vakalarındaki artış durdurulamıyorken maske takmayı reddeden Ş.A. hakkında "polise mukavemet" suçundan işlem yapılıp tahkikat başlatılırken Hıfzıssıhha Kanununa Muhalefet suçundan da tutanak düzenlenip 900 lira ceza kesildi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.09.11 09:27 - Son Güncellenme: 2020.09.11 10:51 - HABER MERKEZİ
A