Bursa'da Kestel Ziraat Odası Başkanı'na sert tepki!

Bursa'da Kestel Ziraat Odası Başkanı'na sert tepki!

Bursa'nın Kestel ilçesine bağlı Serme Mahallesinde armut hasadında sona yaklaşılıyor. Çiftçiyse ziraat odası başkanından dertli. Kestel Ziraat Odası Başkanı Fevzi Fırtına'yı sert sözlerle eleştiren Serme Mahallesi Muhtarı Ramazan Kaya, ayrımcılıktan yakındı.

2017.08.11 12:24 - Son Güncellenme: 2017.08.11 12:32 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Kestel Ziraat Odası Başkanı'na sert tepki!

Kestel Ziraat Odası Başkanı Fevzi Fırtına'ya bölgesindeki üreticilerden sert tepki geldi.

Bursa'nın Kestel ve Gürsu ovasının meşhur armudu görenleri memnun ederken üreticilerse büyük bir hayal kırıklığı içinde.

Mazot giderleri, gübre, ilaç maliyetleri çiftçinin adeta belini büktü.

Serme Mahallesinde çiftçilik yapan Kerim Duman, Bursada Bugün muhabirine yaptığı açıklamada, "Mazot, gübre, ilaç maliyetlerimiz çok yüksek. Bu maliyetler düşmezse üretici güç kaybeder. Kestel Ziraat Odası ovada ne iş yapar? Hangi sorunu çözer?" ifadelerini kullandı.

Serme Mahallesi Muhtarı Ramazan Kaya ise, "Bizi görmezden gelen Kestel Ziraat Odası Başkanı ayrımcılık yapıyor. Serme Mahallesi olarak bizim Kestel Ziraat Odası'na ihtiyacımız yok. Onlar hiçbir zaman yanımızda olmadı. Kestel Ziraat Odası değil sanki bir siyasi parti, ne ararsan var. İnsanlara faydalı olmayan bir kurum. Eriğin yandığını bile bilmeyen, hasadın başladığından, bittiğinden dahi haberi olmayan bir başkanımız var" diyerek tepkisini dile getirdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.08.11 12:24 - Son Güncellenme: 2017.08.11 12:32 - HABER MERKEZİ
A