Bursa'da geleneksel sünnet organizasyonu

Bursa'da geleneksel sünnet organizasyonu

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (DOSABSİAD), bu yıl 5.sini gerçekleştirdiği geleneksel sünnet organizasyonunda 100 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

2018.07.25 15:21 - Son Güncellenme: 2018.07.25 15:22 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da geleneksel sünnet organizasyonu

5 yıldır aralıksız sürdürdüğü sünnet organizasyonuyla 700'a yakın çocuğun erkekliğe ilk adımı atmasına olanak sağlayan DOSABSİAD bu yıl da 100 çocuğun sünnet işlemini Medicana Bursa Hastanesi'nde gerçekleştirdi.

DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nilüfer Çevikel, Medicana Bursa Hastanesi'nde gerçekleşen sünnet işleminin ardından çocuklarla bir araya geldi. DOSABSİAD ekibine Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı ve Başhekim Uzm. Dr. Neşe Tunalı da eşlik etti.

DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nilüfer Çevikel ile Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı ve Başhekim Uzm. Dr. Neşe Tunalı sünnet işleminin ardından çocukları ziyaret ederek, çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çocuklarla bir araya gelip onlarla sohbet eden DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nilüfer Çevikel, çocuklara tek tek hediyelerini de dağıttı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.07.25 15:21 - Son Güncellenme: 2018.07.25 15:22 - HABER MERKEZİ
A