Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (22.02.2019 Cuma)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (22.02.2019 Cuma)

Bursa'da bugün hava parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu. Sıcaklık en yüksek 11 derece ölçülmekte. Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın yarın 5, pazar günü 4 dereceye ineceğini bildirdi. Bursa'da kar yağışı beklendiği ifade edildi. Kar yağışının bilhassa kentin yüksek kesimlerinde etkili olması öngörüldü.

2019.02.22 08:57 - Son Güncellenme: 2019.02.22 09:22 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (22.02.2019 Cuma)
04:19 Bursa Uludağ renkli görüntülere sahne oldu

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ renkli görüntülere sahne oldu

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 11 derece dolaylarında seyrediyor. 

Hava parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu.

Bursa'ya yarın kar geliyor!

Meteoroloji yetkilieri sıcaklığın yarın 5, pazar 4 dereceye ineceğini kaydetti. 

Gece saatlerinde sıcaklık eksi bir dereceye kadar düşecek. 

Her iki gün de Bursa'da yer yer kar yağışı bekleniyor. 

Kar yağışının özellikle kentin yüksek kesimlerinde etkili olması öngörüldü. 

Yağış önümüzdeki pazartesinden itibaren kenti terk edecek. 

Öte yandan kış turizminin gözdesi beyaz cennet Uludağ'da kar kalınlığı son olarak 167 cm ölçüldü. Zirvede bugün ve yarın kar yağışı var. 

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve batısı, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu ile İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Edremit Körfezi, İzmir'in kuzey kıyıları ve Çeşme Yarımadası, Osmaniye, Rize, Artvin kıyı kesimi, Bingöl, Muş, Bitlis ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Bingöl, Bitlis ve Muş çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde sabah saatlerinde pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının; ülkemizin iç ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin üzerinde, doğu bölgelerde mevsim normallerinin civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın güney ve güneybatı, kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinden sonra Marmara ve Batı Karadeniz kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; gece saatlerinden sonra Marmara ve Batı Karadeniz kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Trakya kesimi ve İstanbul çevreleri ile gece saatlerinden sonra güneydoğu kesimler dışında bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, gece saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin güney ve doğusunda sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.22 08:57 - Son Güncellenme: 2019.02.22 09:22 - HABER MERKEZİ
A