Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (19 Kasım 2018 Pazartesi)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (19 Kasım 2018 Pazartesi)

Bursa'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı lodosun da etkisiyle 21 dereceye kadar çıkacak. Yarın da 21 derece beklenen hava sıcaklığı daha sonra kademeli olarak azalacak. İşte Bursa'nın beş günlük hava durumunun detayları.

2018.11.19 08:46 - Son Güncellenme: 2018.11.19 09:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (19 Kasım 2018 Pazartesi)
02:51 Bursa Uludağ'da erken gelen kar sevindirdi

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ'da erken gelen kar sevindirdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan son bilgiye göre Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 21 derece ölçülüyor. 

Hava parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. 

Rüzgarın; sabah ve öğle saatlerinde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Yarın da beklenen hava sıcaklığı 21. Yağış yok, parçalı bulutlu hava Bursalıları karşılayacak. 

Çarşamba sağanak yağış Bursalıları karşılayacak. Hava sıcaklığı 19 dereceye inecek. 

Perşembe 14 dereceye düşecek termometreler cuma 10 dereceye kadar gerileyecek. Her iki gün de yağmur etkili olmaya devam edecek.

ULUDAĞ'DA PERŞEMBE VE CUMA KAR VAR!

Öte yandan kış turizminin gözde merkezlerinden beyaz cennet olarak adlandırılan Uludağ'da perşembe ve cuma günleri kar yağışı beklendiği ifade edildi. Zirvede cuma sıcaklık en yüksek eksi üç derece ölçülecek!

Zirvede bugün itibariyle 4 cm olan kar kalınlığı yağışların ardından artacak.

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara , Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Batı Akdeniz ile Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege'nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (20-40 kg/m2)olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimler ile Iğdır çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Ülkemizin iç ve batı kesimlerinde güneyli, doğu bölgeleri ile zamanla Marmara'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı Ege'de sabah ve öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (20-40 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (su baskını, ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması bekleniyor. Rüzgarın; sabah ve öğle saatlerinde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.19 08:46 - Son Güncellenme: 2018.11.19 09:01 - HABER MERKEZİ
A