Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (19 Haziran 2018 Salı)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (19 Haziran 2018 Salı)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 27 derece ölçülüyor. Sabah saatlerinde yer yer hafif yağmur geçişleri görüldü. Meteoroloji yetkilileri yarın ve perşembe günleri de yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini ifade etti.

2018.06.19 08:47 - Son Güncellenme: 2018.06.19 08:57 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (19 Haziran 2018 Salı)
03:29 Bursalılara önemli uyarı: "Bir derecelik sıcaklık artışı kaza riskini yükseltiyor"

İLGİLİ VİDEO

Bursalılara önemli uyarı: "Bir derecelik sıcaklık artışı kaza riskini yükseltiyor"

Bursa'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Sıcaklık en yüksek 27 derece ölçülmekte. 

Hava sıcaklığı yarın 28 dereceye yükselecek. Yer yer gök gürültülü sağanak yağış geçişleri görülebilir. 

Bursa'da perşembe sıcaklık 27 derece olacak. Meteoroloji yetkilileri yine yer yer hafif yağış geçişleri görülebileceğini ifade etti.

Cumadan itibaren yağış kenti terk edecek. Sıcaklık 29 dereceye çıkacak. 

Cumartesi de Bursalıları 29 derecelik hava sıcaklığı karşılayacak. 

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, İstanbul ve Balıkesir çevreleri ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinden sonra İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması beklendiğinden meydana gelebilecek (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BURSA °C, 27°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.06.19 08:47 - Son Güncellenme: 2018.06.19 08:57 - HABER MERKEZİ
A