Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (16 Kasım 2018 Cuma)

Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (16 Kasım 2018 Cuma)

Bursa'da bugün hava parçalı bulutlu, aralıklı yağmurlu. Sıcaklık en yüksek 10 derece dolaylarında seyrediyor. Rüzgar batı kesiminde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esiyor. Bursa'da hafta sonu da yağmurlu geçecek. Yer yer etkili olacak yağmur önünüzdeki salı gününe kadar Bursa'yı terk etmeyecek. Yarın 12 derece ölçülecek hava sıcaklığı pazar 15 derece beklenmekte.

2018.11.16 08:45 - Son Güncellenme: 2018.11.16 09:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (16 Kasım 2018 Cuma)
03:59 Bursa Uludağ'da kar kalınlığı 7 santimetre

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ'da kar kalınlığı 7 santimetre

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 10 derece ölçülürken, yer yer yağmur etkili olmaya devam edecek. 

Rüzgar batı kesiminde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esiyor. Bazı deniz otobüsü seferlerinde iptallere gidildi. İptal edilen sefelerleri öğrenmek için tıklayın

Sıcaklık yarın 12 derece beklenmekte. Yine yağmur var.

Bursa'da pazar 15 dereceyi gösterecek termometreler pazartesi 17 dereceye çıkacak. 

Yer yer etkili yağmur önümüzdeki salı gününe kadar Bursa'yı terk etmeyecek. 

Salı öngörülen hava sıcaklığı ise 18.

ULUDAĞ'DA SON DURUM NE?

Bursa'da kış turizminin gözde merkezlerinden beyaz cennet olarak adlandırılan Uludağ'da bugün de kar yağışı var. Kar kalınlığının 16 cm ölçüldüğü zirvede yarın yağmur pazar karla karışık yağış görüleceği ifade edildi.

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Kütahya, Kırşehir, Çankırı, Muş, Bitlis, Hakkari, Şırnak çevreleri, gece saatlerinde Muğla ve Denizli çevreleri ile Antalya'nın batı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, Akdeniz kıyılarında sağanak, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu,ilk saatlerde Bilecik çevreleri ile Doğu Akdeniz'in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın Marmara'nın batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı ve mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimler ile zamanla güneybatı kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, ilk saatlerde Bilecik çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın bölgenin batı kesiminde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.16 08:45 - Son Güncellenme: 2018.11.16 09:01 - HABER MERKEZİ
A