Bursa'da bayram coşkusu ExtremPark'ta yaşanacak

Bursa'da bayram coşkusu ExtremPark'ta yaşanacak

Kurban Bayramı tatilini keyifli, dinamik ve eğlenceli geçirmek isteyen tatilciler ve macera severler için alternatif bir tatil programı ExtremPark'tan geldi.

2018.08.18 11:02 - Son Güncellenme: 2018.08.18 11:04 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bayram coşkusu ExtremPark'ta yaşanacak

Marmara Bölgesi'nin en büyük macera ve etkinlik parkı olma özelliği taşıyan Bursa ExtremPark, içerisinde yer alan Tırmanma Duvarı, Serbest Atlayış, Dev Salıncak, Dev Trambolin, Salto Trambolin, Bungee Trambolin, Suni Kayak Merkezi, Dağ Kızağı-Alpin Coaster, Tubing gibi birbirinden zorlu ve eğlenceli oyun alanlarıyla ziyaretçilerine alternatif bir bayram coşkusu yaşatmayı hedefliyor.

Her yaştan ziyaretçiye uygun alternatifler sunan ExtremPark, 9 günlük bayram tatili boyunca özellikle çocukların öncelikli tercihi olacak.

Her bir aktivitesi başlı başına bir macera ve heyecan yaşatan Bursa ExtremPark, 2000 m2 alan üzerine kurulu Çocuk Macera Alanı'yla minik ziyaretçilerine macera, adrenalin ve eğlence dolu bir tatil keyfi sunuyor.

Bireysel veya gruplar halinde katılınabilinen, fiziksel aktivitelerin tecrübesini yaşatan ExtremPark tatilinize heyecan katmayı bekliyor...

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.18 11:02 - Son Güncellenme: 2018.08.18 11:04 - HABER MERKEZİ
A