Bursa'da atıkların muhteşem dönüşümü

Bursa'da atıkların muhteşem dönüşümü

Bursa'da Yavuz Selim İlkokulu öğrencilerinin ve velilerinin aylar süren  hummalı çalışması açılan el sanatları sergisiyle finale kavuştu. Öğrenci velilerinin farkındalık oluşturmak amacıyla atık maddelerden tasarladığı elbiseler ise büyük beğeni topladı.

2019.04.26 09:54 - Son Güncellenme: 2019.04.26 09:55 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da atıkların muhteşem dönüşümü

BURCU SEKMEN- SEFA BALABAN / BURSADABUGUN

Yıldırım'a bağlı Yavuz Selim İlkokulu'nda görev yapan zümre öğretmenleri, öğrencileri ile birlikte örnek bir projeye imza attı. 2018-2019 eğitim öğretim döneminin ilk günlerinde kapsamlı bi sergi çalışmasına giren Yavuz Selim İlkokulu; öğretmenler, öğrenciler ve velilerin ortaya koyduğu takım çalışması ile takdir toplayan bir serginin açılışını gerçekleştirdi.

'NİLÜFER'DEKİ BİR OKULDAN FARKIMIZ YOK'

Sergi açılışında konuşan Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Yüksel Hoş bu tip çalışmaların öğrencilerin yükseköğrenim hayatına pozitif etkiler sağlayacağına dikkat çekerek, "Biz yöneticiler bu okullarda geçiciyiz. Bu okullar çocuklarımızın, ailelerimizindir. Sergi projemiz ile hem birlik olmayı hem de çalışarak başarının kaçınılmaz olduğunu bir kez daha ispatlamış olduk. Nilüfer'deki herhangi bir okuldan hiçbir eksiğimiz olmadığını gördük. Aylar süren ve herkesin emeğini, sevgisini ortaya koyduğu bu projemizin birçok okula da örnek olmasını diliyoruz" dedi.

BURSA'NIN ÖRNEK SOSYAL SORUMLULUĞU

Proje koordinatörlerinden Yavuz Selim İlkokulu Sınıf Öğretmeni  Ayşegül Kösa ise öğretmen, veli ve öğrenci üçlüsünün ayrılmaz bir bütün olması gerektiğinin altını çizerek bu yıl güzel bir işe imza attıklarını ilerleyen yıllarda da devamının geleceğini kaydetti. Zümre öğretmenleri adına açıklama yapan Ayşegül Kösa, "Sergimizde en büyük destekçimiz ailelerimiz oldu. Örgüden filografiye kadar birçok alanda tecrübeleri olsun istedik. En çokta kendi eserlerini oluşturmanın hazzını yaşamalarını istedik. Yavuz Selim İlkokulu olarak sosyal sorumluluk projelerine oldukça önem veriyoruz. Sadece atıkların malzeme olarak kullanıldığı giysiler ürettik. Soğan filesi, kullanılmayan kağıt, pet şişe, çuval ve benzeri birçok malzemeyi velilerimizin büyük emeğiyle podyuma çıkardık" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.26 09:54 - Son Güncellenme: 2019.04.26 09:55 - HABER MERKEZİ
A