Bursa Avcı Bayramı coşkuyla kutlandı

Bursa Avcı Bayramı coşkuyla kutlandı

Bursa Avcı Bayramı büyük bir katılımla coşkuyla kutlandı.

2024.04.24 11:57 - Son Güncellenme: 2024.04.24 12:06 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Avcı Bayramı coşkuyla kutlandı

İhbar hattımıza gelen bilgilere göre; Bursa avcılarının yanı sıra şehir dışından da katılımın olduğu Bursa Avcı Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. 

Avcılar sözcüsü Kenan Coşkuner şu ifadelerde bulundu;

Bursa Avcı Bayramına sponsorlarımızın maddi destekleri sayesinde yapmış olduğumuz ikramlar ve Bursa'nın önde gelen av bayilerinin de hediyeleriyle heyecanla geçen büyük bir çekilişimizi de yapmış olduk.

Bursa mehter takımı ve Bursa kılıç Kalkan ekibi harika gösteri sundu. Osmangazi Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız ziyaretimize gelerek bizler ile hasbihal etmesi de bizleri ayrıca sevindirdi.

Türkiye'nin en çok avcısını barındıran Bursa şehri daha öncelerinde yapmış olduğu gibi birlik beraberliğe gösterdiği özeni hep birlikte görmüş olduk.

Bu organizasyon da emeği geçen Serdar Ateş, Barış Süleyman ve bir sürü gizli kahramana çok çok teşekkür ediyorum.

Avcılık doğayı korumaktır avcılık hayvan türlerinin tamamını bilmek sürdürülebilir avcılık için bilinçli avlanmaktır avcılık Türklüğün simgesi bizlerin yaşam tarzıdır. Biz büyük bir aileyiz.

Ön yargıları kırmak için önümüzdeki festivallerimiz ve avcı bayramlarımız da herkesi ve bizleri tanımak isteyenler için kapımız herkese açık bizler doğanın ve hayvanların dostuyuz dededen toruna babadan oğula geçen av serüvene ve büyük bir coşkuyla kutlanan avcı bayramına herkesi bekliyoruz.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.24 11:57 - Son Güncellenme: 2024.04.24 12:06 - HABER MERKEZİ
A