Beyaz Okyanus Özel Eğitim Kurumları'ndan 23 Nisan'a özel fotoğraf etkinliği

Beyaz Okyanus Özel Eğitim Kurumları'ndan 23 Nisan'a özel fotoğraf etkinliği

Beyaz Okyanus Rehabilitasyon Merkezi, Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) iş birliğiyle özel eğitimli çocuklara yönelik fotoğraf atölyesi etkinliği yapıldı. Fotoğraflar 23 Nisan'da Beyaz Okyanus Kurumu'nda sergilenecek.

2024.04.20 17:29 - Son Güncellenme: 2024.04.20 17:54 - Bursa Bölge - CEREN SÜMBÜL
A
Beyaz Okyanus Özel Eğitim Kurumları'ndan 23 Nisan'a özel fotoğraf etkinliği

CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN 

Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) iş birliğiyle özel eğitimli çocuklara yönelik fotoğraf atölyesi etkinliği yapıldı. BUFSAD üyeleri Ayhan Polat, Pelin Yılmaz, Didem Turhan tarafından fotoğrafla ilgili bilgiler verilerek öğrencilerle birlikte fotoğraf çekimleri yapıldı. 

"BU TARZ ETKİNLİKLERE AĞIRLIK VERMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi İletişim Koordinatörü Aslıhan Ece Asa, 23 Nisan'da Beyaz Okyanus Kurumu'nda fotoğraf sergisi yaparak çocukların objektifinden çekilen fotoğrafları sergileyeceklerini açıkladı. Asa, "Çocuklar çok keyif aldı ve bu onlara çok değişik geldi. Bu seferki etkinliğimiz fotoğraf üzerineydi. Fotoğrafa bakış açısının ne olduğunu öğrendiler. Doğada gördükleri güzellikleri fotoğrafladılar. Fotoğrafın hatıra olarak kalabileceğini, fotoğrafın çekinmesi için ne gibi şartlar gerektiğini öğrendiler. Özel çocukların hayata karışması ve sosyalleşmesi için böyle etkinlikler çok önemli. Çünkü belki şimdiye kadar farkında değil ama bu alanda çok başarılı olabilir. Dolayısıyla bizde bu tarz etkinliklere ağırlık vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.20 17:29 - Son Güncellenme: 2024.04.20 17:54 - CEREN SÜMBÜL
A