BBP Bursa Gürsu ilçe binası açılışı yapıldı

BBP Bursa Gürsu ilçe binası açılışı yapıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gürsu İlçe teşkilatı yeni binasına geçti.

2019.02.11 10:58 - Son Güncellenme: 2019.02.11 10:59 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
BBP Bursa Gürsu ilçe binası açılışı yapıldı

31 Mart'a yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını sürdüren BBP, Gürsu İlçe binası açtı.

İlçe binası açılışına, BBP MKYK Üyeleri Ekrem Alfatlı, Salih Uçak, BBP Bursa İl Başkanı Mehmet Gebeş, İlçe Başkanları, Alperen Ocakları, Belediye Başkan adayları, Mahalle Muhtarları, Ozanlar ve çok sayıda partililer katıldı.

BBP Gürsu İlçe Başkanı Necdet Öner, bu mutlu günümüzde yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum diyerek, seçimlerde BBP yi Gürsu'da en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Açılışta konuşan BBP Bursa İl Başkanı Mehmet Gebeş, Davası Hak olanın yardımcısı Hak'tır. BBP de görev almak yürek ister, mertlik ister, cesaret ister. İlay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Alem deyip yola çıktıklarını, meydanlarda oy isterken nefret ve kin söylemlerinden uzak durarak herkesi bu anlayışla birleştirici bir dil kullanmalarını dileyerek, BBP Gürsu İlçe teşkilatının hayırlara vesile olsun dedi.

BBP MKYK Üyesi Ekrem Alfatlı, Seçimler kavga aracı olmasın.

BBP MKYK Üyesi Ekrem Alfatlı, Seçimler kavga aracı olmasın diyerek; 26 yıl önce ''Büyük Birlik Partisi'' olarak kurulan 'Hilal Gül' amblemi ile siyaset tarihimizdeki seçkin yerini almış olup, hem ülkemizin süre gelen partilerinden hem de faaliyet gösterdiği bu 26 yıl boyunca tüm seçimlere iştirak etmiş bir siyasi partidir. BBP konjektürel avantajlarla ve beklentilerle ortaya çıkan, elde ettiği kısa başarılarla yetinmek zorunda kalan ve nihayetinde muhalefette kalınca misyonuna son veren sıradan bir parti olmadığını söyleyen BBP'li Alfatlı, Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözlerini hatırlatarak, Seçimlerin bir kavga aracı olmadan kimseyi ötekileştirmeden siyasette ahlaklı bir anlayışın hakim olması temennisinde bulundu.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.11 10:58 - Son Güncellenme: 2019.02.11 10:59 - HABER MERKEZİ
A