Ayşe Şule Bilgiç Bursa'ya geliyor

Ayşe Şule Bilgiç Bursa'ya geliyor

Eğitim Bilimci Yazar Ayşe Şule Bilgiç, 'Bir Anne Doğuyor' adlı ilk kitabının imza günü ve söyleşisi için Bursa'ya geliyor. Bilgiç, Anadolu'ndan imza törenine başlama hayalini Bursa'da gerçekleştirecek.

2019.03.15 18:06 - Son Güncellenme: 2019.03.15 18:06 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Ayşe Şule Bilgiç Bursa'ya geliyor

Sevgi Uyumaztürk Etkinlik Yönetimi planlamasıyla birlikte Bursa'ya gelecek olan Bilgiç'in Anadolu'dan başlamasını istediği imza günü hayali de gerçeğe dönüşüyor. Düş Yeri Yayınları'ndan çıkan 'Bir Anne Doğuyor' kitabıyla 1 milyon anneye dokunmayı hedefleyen Ayşe Şule Bilgiç, eserine ev sahipliği yapan BKM Kitap'ın TÜYAP Kitap Fuarı'nda 4'ncü Salon 506 numarada yer alan standında Bursalı okuyucularıyla 16 Mart Cumartesi günü saat 14:00'te bir araya gelecek. Eğitim Bilimci Ayşe Şule Bilgiç, bu kitapta anne ve bebek arasındaki iletişimin sağlıklı kurulabilmesinin ancak "farkında bir annelik" ile mümkün olabileceğini ve farkında bir annenin bir çocuğun başına gelebilecek en iyi şey olduğunu ortaya koyuyor.



İLK BASKISI TÜKENDİ

Ayşe Şule Bilgiç, 24 binlik ilk baskısı tamamen tükenen Bir Anne Doğuyor kitabının yeni baskısıyla şehre ayak basarken, Bursalılara da bir sürpriz hazırlıyor. Bilgiç'in organizasyona ailesiyle katılması bekleniyor. Eğitim Bilimci Yazar Ayşe Şule Bilgiç, imza gününün yanı sıra bir de söyleşiye katılacak. Başarılı isim, TÜYAP Fuar Kültür Merkezi'nde Çekirge Salonu'nda saat 15.30'da bir söyleşi gerçekleştirecek.




 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.15 18:06 - Son Güncellenme: 2019.03.15 18:06 - HABER MERKEZİ
A