Artık Üzülmez olmak istiyor

Artık Üzülmez olmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, ligdeki ilk galibiyetlerini Antalya deplasmanında almak istediklerini söyledi.

2018.08.29 13:40 - Son Güncellenme: 2018.08.29 13:40 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Artık Üzülmez olmak istiyor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalyaspor'un genç oyuncularının Beşiktaş maçında ortaya koyduğu  mücadelenin takdir edilmesi gerektiğini vurguladı.

Futbolda mücadele etmeden, üretmeden başarının gelmeyeceğine dikkati çeken Üzülmez, "Çaykur Rizespor olarak mücadele anlamında sıkıntımız yok. Sadece  Erzurumspor maçının ilk 45 dakikasında beklentinin uzağında oyun ortaya  konulmasına rağmen genele bakıldığında yüzde 65 topa sahip olan bir takım vardı.  Kazanamayınca üzülüyorsunuz ama mücadele anlamında hiçbir sıkıntı yok." dedi.

Üzülmez, ligin gediklisi denilen Anadolu takımlarının da sıkıntı  yaşadığını anlatarak, "Biz yeni çıkan bir takım olmamıza rağmen geçen yıl  mücadele eden ekipten 6 oyuncu sahada yer alırken, zaman zaman takdir edilen bir  Çaykur Rizespor var. Bundan sonraki süreçte aynı mantalite içerisinde emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Antalyaspor maçının kolay olmayacağına dikkati çeken Üzülmez, Beşiktaş'ı yenen Antalyaspor'un taraftar desteğinin çok yüksek olacağını, taraftarların takımlarına sahip çıkmak için stadı dolduracağını kaydetti.

"Nasıl ki futbolculuk döneminde bu tür maçları oynamaya alışık bir  yapım varsa oyuncularımızı da en iyi şekilde hazırlamak ve Antalyaspor karşısında  ligde ilk galibiyetimizi almak istiyoruz." ifadesini kullanan Üzülmez, sözlerini  şöyle sürdürdü: "Eleştirilere her zaman saygı duyarım. Ligin geneline baktığımızda her şeye rağmen bu ligin gediklisi Akhisarspor, Bursaspor, Alanyaspor gibi  takımlardan çok fazla bir farkımız yok. İbrahim Üzülmez'in ortaya koyduğu  mücadelesi, karakteri takıma yansımış durumda. Oyuncularımız da umuyorum  Antalyaspor deplasmanında kendilerine yakışan bir karakter ortaya koyar ve ilk  galibiyetimizi alıp bundan sonraki süreçte yolumuza emin adımlarla devam ederiz."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.29 13:40 - Son Güncellenme: 2018.08.29 13:40 - HABER MERKEZİ
A