Anne ve babasını uyurken öldürdü! Kendine de bunu yaptı

Anne ve babasını uyurken öldürdü! Kendine de bunu yaptı

Aydın'da anne ve babasını tabancayla öldüren 17 yaşındaki genç, aynı silahla intihar etti.

2018.05.28 10:40 - Son Güncellenme: 2018.05.28 11:58 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Anne ve babasını uyurken öldürdü! Kendine de bunu yaptı
00:37 Anne ve babasını uyurken öldürdü! Kendine de bunu yaptı

İLGİLİ VİDEO

Anne ve babasını uyurken öldürdü! Kendine de bunu yaptı

Aydın'da Fatih Mahallesi'nden silah sesi geldiği ihbarı  üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mert Ali Doğru'yu bir  apartmanın önünde yaralı halde buldu.

112 Acil Servis ekibince Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Doğru, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Doğru'nun, önünde yaralı halde bulunduğu apartmanın 2. katındaki evine  giden ekipler, annesi Suna (42) ve babası Adem Doğru'nun (47) silahla yaralandığını tespit etti.

Ambulansla hastaneye kaldırılan çift yaşamını yitirdi.

Polis ekipleri, Mert Ali Doğru'nun, anne ve babasına uykuda tabancayla  ateş ettikten sonra 4 katlı apartmanın çatı katında aynı silahla başına ateş  açarak yere düştüğünü belirledi.Polis olan Adem Doğru'nun kısa süre önce emekliye ayrıldığı öğrenildi.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN İKNA OLMADI 

Sahur vakti silah sesiyle uyanan mahalle sakinleri, daha sonra elindeki silahla apartmanın çatısına çıkan Mert Ali Doğru'yu ikna etmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen ikna olmayan Mert Ali Doğru, başına bir el ateş ettikten sonra dördüncü kattan aşağıya düşerek hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden anne, baba ve oğullarının cenazeleri, otopsi için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

AİLE İÇİ ŞİDDET YAŞANIYORDU 

Doğuya tayininin çıkması üzerine yaklaşık 3 ay önce emekliye ayrılarak özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Adem Doğru'nun uzun yılardır eşiyle sorunlar yaşadığı, birkaç yıl önce darp yüzünden evden uzaklaştırma aldığı, Suna Doğru'nun ise geçtiğimiz yıl eşine boşanma davası açtığı ancak daha sonra çiftin tekrar barışarak boşanmaktan vazgeçtiği öğrenildi. Sık sık kavga ettikleri öğrenilen ailenin büyük çocukları olan Pınar Doğru'nun ise Ankara'da üniversite öğrenimine devam ettiği ifade edildi. 
Öte yandan acı haberi alınca 8 yıldır aynı evde yaşayan ailenin komşularına taziye ziyaretinde bulunan Fatih Mahallesi Muhtarı Yıldız Karadaş Taşcıoğlu, aile fertlerini yakından tanıdığını ve baba Adem Doğru ile 3 gün önce sokakta karşılaşıp sohbet ettiklerini söyledi. Olayı duyunca büyük bir şok yaşadıklarını kaydeden Taşcığlu, çok üzgün olduklarını ve söyleyecek söz bulamadıklarını ifade etti. 
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.05.28 10:40 - Son Güncellenme: 2018.05.28 11:58 - HABER MERKEZİ
A