Anadolu İncisi Kültür ve Sanat Derneği, Bursa'da basınla buluştu

Anadolu İncisi Kültür ve Sanat Derneği, Bursa'da basınla buluştu

Anadolu İncisi Kültür ve Sanat Derneği, Bursa'da medya mensupları ile bir araya geldi.

2024.05.04 17:57 - Son Güncellenme: 2024.05.04 18:00 - Bursa Bölge - GÜRKAN DURAL
A
Anadolu İncisi Kültür ve Sanat Derneği, Bursa'da basınla buluştu

GÜRKAN DURAL / BURSADA BUGÜN

Hakimevi'ndeki basın buluşmasına Anadolu İncisi Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Özden Ermutlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra DSP Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır ile Meşk-i Huzur Korosu üyeleri katıldı.

Gerçekleştirdikleri projelerinin tamamının yardım kuruluşları yararına olduğunun altını çizen Başkan Ermutlu, önemli projelerde bulunduklarını ve bundan sonra da yoğun bir tempo ile insanlara dokunabilmek amacıyla çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti. Başkan Ermutlu, "Aralık ayında yaptığımız konserde amacımız insanları bir araya getirmekti. Vanlı SMA hastası ikizler Aysimay ve Nursimay için yardım çalışması gerçekleştirerek Bursa'dan Van'a köprü kurduk" dedi. Koro Şefi Ege Emektar da, dernek ile birlikte değerli ve anlamlı projelere imza attıklarını, önemli olanın da insanlara dokunabilmek olduğunu dile getirdi. DSP Osmangazi İlçe Başkanı Seskır da yaptığı konuşmada, derneğin çalışmalarını yakından ilgi ile takip ettiklerini belirterek, her fırsatta bu noktada yardımcı ve destek olacaklarını ifade etti. 

Başkan Ermutlu, 29 Mayıs'ta da Tayyare Kültür Merkezi'nde bir konser gerçekleştireceklerini söyleyerek, herkesi davet etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.04 17:57 - Son Güncellenme: 2024.05.04 18:00 - GÜRKAN DURAL
A