53 yaşındaki adamın anüsünden fantezi oyuncağı çıktı

53 yaşındaki adamın anüsünden fantezi oyuncağı çıktı

İngiltere'de yaşayan 53 yaşındaki adamın içinden, şimdiye kadar görülmemiş büyüklükte bir nesne çıkartıldı. Bağırsakları delinen İngiliz, zor bir ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlattı

2017.12.18 15:01 - Son Güncellenme: 2017.12.18 15:21 - Dünya
A
53 yaşındaki adamın anüsünden fantezi oyuncağı çıktı
01:30 "Sanal Seks" gerçek oluyor

İLGİLİ VİDEO

"Sanal Seks" gerçek oluyor

Adı açıklanmayan 53 yaşındaki İngiliz adamın anüsünden, 77 cm uzunluğunda bir seks oyuncağı çıkartıldı. Doktorlar bunun olağandışı ölçüde büyük olduğunu ve şimdiye kadar bu denli büyük bir nesne ile karşılaşmadıklarını söyledi. 

SARHOŞTU

Şiddetli ağrıları olan hasta, Yorkshire bölgesinde bulunan bir hastanenin acil servisine başvurdu. 53 yaşındaki adam hastaneye geldiğinde oldukça sarhoştu. 

BAĞIRSAKLARI DELİNDİ

Sarhoş olduğu için oyuncağın kontrolünü kaybettiği öğrenilen adamın içinde sıkışan nesne, çekilen röntgende açık bir şekilde görüntülendi. Nesneyi cinsel zevk için kullandığı öğrenilen adamın bağırsaklarının delindiği tespit edildi.



Doktorlar olayı, büyüklüğü sebebiyle türünün ilk örneği olarak nitelendirdi. 

9 GÜN TÜP İLE BESLENDİ

Cerrahlar cinsel ilişki oyuncağını başarıyla çıkartırken, yırtılan kısım da dahil olmak üzere bağırsağın 20 cm'lik kısmı kesilmek zorunda kaldı. Hasta beslenme tüpüne bağlı 9 gün geçirdi ve bir süre bağırsağına bağlı bir atık torbası ile yaşamak zorunda kaldı. 

DOKTORLAR UYARDI

Bu olaydan sonra uzmanlar, bu tip nesnelerin kullanımına dair tehlikeler konusunda uyarılarda bulundu. Londra'daki Kingston Hastanesi'ndeki danışmanlık uzmanı Gastroenterolog Dr. Rishi Goel, "Bu tip nesnelerin anüse sokulmasının tavsiye edilmediğini ve bunun son derece tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini" söyledi.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2017.12.18 15:01 - Son Güncellenme: 2017.12.18 15:21 - Gülcan Tekin
A