175 milyonluk büyü vurgununda yeni detaylar! Mağdur kadın konuştu

175 milyonluk büyü vurgununda yeni detaylar! Mağdur kadın konuştu

Almanya'da, kendisini medyum olarak tanıtıp, "Sende büyü var" diyerek bir işkadınını 175 milyon lira dolandırdığı iddia edilen Serkan Ö.'nün, olaydan sonra memleketi Ordu'ya döndüğü ve lüks bir hayat sürdüğü ortaya çıktı. Nurcan B. ise "Her gelişinde içirdiği suyla beni kendimden geçirip, o sırada anlattırdıklarımı, sonra bana anlatıyormuş. Yıllarca 'çocukların ölecek, eşin ölecek' diye diye beni soydu. Boynumdaki zinciri bile, 'bunda büyü var gömeceğim' diye aldı. Kendi eşine takmış" dedi.

2024.05.03 08:39 - Son Güncellenme: 2024.05.03 09:01 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
175 milyonluk büyü vurgununda yeni detaylar! Mağdur kadın konuştu

Almanya'da hem işsizlik maaşı alıp hem de kaçak olarak havuz temizlerken, kendisini medyum olarak tanıttığı iş kadını Nurcan B'yi, "Sende ölüm büyüsü var. Kocan seni aldatıyor" gibi söylemlerle, 6 yılda 175 milyon lira dolandırdığı iddia edilen Serkan Ö.'nün olaydan sonra kaçtığı Türkiye'de lüks bir hayat sürdüğü ortaya çıktı.

Almanya'da hakkında tutuklama kararı çıkan Serkan Ö.'nün, memleketi Ordu'nun Ünye İlçesi'ne döndüğü, akrabalarına ve "Almanya'da temizlik şirketim var. Yatırım için geldim" dediği öğrenildi.

İddiaya göre Nurcan B.'den aldığı paralarla çocukluk arkadaşı fırıncı Tekin A. ile birlikte bir inşaat şirketi kuran Serkan Ö., arsalar alarak inşaat yapmaya başladı. Kendisine ve ortağına lüks spor otomobiller de alan Serkan Ö.'nün, Antalya'da 5 yıldızlı tatiller yaptığı görüldü.


Çocukluk arkadaşlarından M.D. " İkisi de arkadaşım. Serkan'ın formalite bir evlilikle Almanya'ya gittiğini duymuştuk. Tekin ise fırıncı. Bir anda Ünye'de inşaatları yükselmeye başladı. Serkan'ın bu konulara merakı çocukluktan geliyor.

Çünkü annesi Ünye'de çok meşhur bir falcı. O yüzden duyduğumuzda çok şaşırmadık. Tekin ise kendi halinde bir esnaftı. Bir araya geldiler ve hızla yükseldiler.

Lüks otomobiller binmeye, şatafatlı hayatlar sürmeye başladılar. Birçok arsa satın aldıklarını duyuyoruz. İnsan "Bu değirmenin suyu nereden geliyor" diye soramıyor ki. Ama öğrendik" dedi.

ŞİKAYETLER YAĞDI

Serkan Ö. hakkında Amtsgericht Yerel Mahkemesi'ne onlarca mağdurun başvuruda bulunduğu ortaya çıktı. Mahkeme, Serkan Ö. hakkında bilgiye sahip olanların korkmadan kendilerine başvurmasını istedi.

Bu arada Serkan Ö.'nün çıkan haberlerin ardından Nurcan B. ve yakınlarını gizli numaralardan arayarak tehdit mesajları gönderdiği ileri sürüldü.

Nurcan B.'ye bir polis memurunun fotoğrafını gönderen Serkan Ö.'nün daha sonra özel numaradan arayarak " Türkiye'de poliste, savcıda benim. Seni ve aileni mahvederim. Şikayetini geri çekeceksin" dediği iddia edildi.

HER ŞEY BİR FALLA BAŞLADI

Sabah'ın haberine göre; Dolandırılan Nurcan B., yaşadıklarını anlattı. Serkan Ö.nün ilk olarak falına bakıp, "Sende ve ailende büyü var. Sana kurşun dökeyim" dediğini anlatan Nurcan B, "Bunun üzerine evime çağırdım. Her şey o gün başladı. Eşiyle beraber gelip kurşun döktüler.

Bu sırada suyun içerisinden bir muska çıkarıp, 'sen ve ailen bununla nasıl yaşadınız. Yakında eşin ölecek, oğlunda bir trafik kazası geçirip sakat kalacak. Benim bunu biran önce durdurmam gerek. İran'a gidip bu büyüyü bozmam gerek' dedi.

"İÇİRDİĞİ SUYLA KENDİMDEN GEÇİRİP, ANLATTIKLARIMI BANA ANLATIYORMUŞ"

Kendimi bir anda, 'asla inanmam dediğim şeylerin içinde buldum. Her geldiğinde bir su içiriyordu. İçtikçe kendimden geçiyordum. Anlattıklarıyla kafamı karıştırıyordu.

Etkisi altına girdiğimi hissediyordum. Çünkü çok gerçekçi şeyler anlatıyordu. 'Eşinin cebinde prezervatif var' diyordu buluyordum. Meğerse ben kendimden geçirip, ona anlattığım şeyleri bana yeniden anlatıyormuş.

Prezervatifi de kendi koyuyormuş. Kimseye söyleme diyordu. Söyleyemiyordum. Her seansta birkaç bin Euro'mu alıyordu. 'Ailenden birileri öldürecek diye diye yıllarca paramı aldı."

"BENDE BÜYÜ OLDUĞUNA İNANDIM"

Kimi zaman eşimle, kimi zaman torunumla, kimi zaman çocuklarımla beni tehdit ediyordu. Her geldiğinde farklı bir büyü yapıldığını söylüyordu. 'İyi ki hayatındayım. Onlar durmadan seninle uğraşıyor. Her büyüyü bozduğumda yeni bir büyü yapıyorlar.

Bütün bunlar masraf. Anka kuşu olup uçacaksınız. Senin hayatında, ölümünde artık benim elimde' diyordu. Bende inanıyordum. 'Telefonuna bile huzursuzluk büyüsü yapmışlar.
Artık bunu kullan' diye yeni bir telefon verdi. Tüm iletişimi onunla kuruyorduk. 'Bazı büyüler beni aşıyor. Senin annem Falcı Esma'ya görünmen gerek' diyordu. Bu nedenle birkaç kez Ordu'ya gittim. Annesi de bana ve aileme okudu.

"BOYNUMDAKİ ZİNCİRİ ALIP KARISINA TAKMIŞ"

6 yılda 5 milyon Euroya yakın paramı almıştı. Boynumdaki altın zinciri bile, 'bunda büyü var. Acil çıkar gömeceğim" diyerek aldı. Sonda da eşine takmış.

Son dönemde suları içmeyince mantıklı düşünmeye başladım. Beni ve ailemi öldürmekle tehdit etmeye başlayınca yaşadıklarımı aileme aktardım. Ben nasıl bu duruma düştüm hala anlayamıyorum. Bana ve aileme çok çektirdi. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.05.03 08:39 - Son Güncellenme: 2024.05.03 09:01 - HABER MERKEZİ
A