Yıldırım Belediyesi'nde toplu sözleşme sevinci

Yıldırım Belediyesi'nde toplu sözleşme sevinci

12 Eylül referandum sonrasında memurlara verilen toplu sözleşme hakkını ilk olarak imzalayan Yıldırım Belediyesi bu yıl da ilk olma özelliğini korudu.

2011.11.03 17:55 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Yıldırım Belediyesi'nde toplu sözleşme sevinci

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in makamında gerçekleştirilen imza töreninde Bembirsen Genel Sekreteri Gürkan Alper, Türkiye'deki anayasa değişikliği sonrası memurlara verilen toplu sözleşme hakkının ilk olarak Yıldırım'da hayata geçtiğini belirtti. Alper, "Yeni sosyal denge sözleşmemizin ikinci kez Yıldırım Belediyesi ile imzaladık. Bu konuda herkesin huzurunda Özgen Keskin'e teşekkür ediyorum. Belediye memurlarının haklarını savunmada ve özlük haklarının iyileştirilmesinde üzerine düşeni yapmıştır. Kamu çalışanlarımızın aldıkları zam hayırlı olsun" diye konuştu.
Keskin ise yapılan sözleşme ile memurların haklarının yükseldiğini ifade ederek, "Yıllardır tüm personelimizle kol kola omuz omuza tam bir aile ortamında bir arada çalıştık. Her zaman personelimizin özlük haklarına koruduk, kolladık. Tüm personelim de iyi bilir ki her daim kendilerine başkanları olarak değer verdim. Bugün Bembirsen ile imzaladığımız ikinci kez imzaladığımız sosyal denge sözleşmesi ile memurlarımıza ve tam zamanlı sözleşmeli personelimizin maaşlarına bir nebze olsun katkıda bulunmuş olacağız. Herkese hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.11.03 17:55 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A