Nilüfer Belediyesi Meclisi 2'nci toplantısını gerçekleştirdi

Nilüfer Belediyesi Meclisi 2'nci toplantısını gerçekleştirdi

Nilüfer Belediyesi 2024-2029 seçim dönemi 2'nci Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

2024.05.08 17:12 - Son Güncellenme: 2024.05.08 18:04 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Nilüfer Belediyesi Meclisi 2'nci toplantısını gerçekleştirdi

MAHMUT VURAL - CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN 

Nilüfer Belediyesi, 2024-2029 seçim dönemi 2'nci Meclis Toplantısı'nı Şadi Özdemir'in başkanlığında Nilüfer Halk Evi'nde bulunan Barış Meclisi'nde düzenlendi.

"ORGANİZASYON ŞEMASI ÜZERİNDE CİDDİ BİR ÇALIŞMA YAPTIK"

Mecliste açılış konuşması yapan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, yoğun bir süreç yaşadıklarını aktardı. Başkan Özdemir, "Organizasyon şeması üzerinde ciddi bir çalışma yaptık. Yeni süreçleri yaptık. Bazı müdürlüklerimizi ayrıştırdık. Meclisimize yeni birimler önerdik. Dolayısıyla o yeni yapılanmalara göre bunları en iyi kimlerle göreceğiz diye baktık. Tabii mümkün olan ve yönetecek arkadaşlarımıza söyledik. Bazılarına tasarrufta kullandık. Bazılarına da belki bundan sonra da alacağımız kararlardan sonra bazı süreçleri de ekleyeceğiz. Tabii önemli, kıymetli çünkü onlarla birlikte iş yapıyoruz. Esas işi daha çok onlar yapıyor" dedi.

Başkan Özdemir'in konuşmasının ardından ise mecliste yoklama yapıldı. 

Nilüfer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen meclis toplantısında ilk önce geçen toplantının zabtı okundu. Zabtın okunmasının ardından rapor okumalarına geçildi. 

Mecliste Grup Sözcüsü olarak bulunan MHP Grup Sözcüsü Özgür Top, AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Şenocak, CHP Grup Sözcüsü Yücel Akbulut önemli günlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı. Aynı zamanda Grup Sözcüleri, Anneler Günü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. 

"ORGANİZASYON ŞEMASI ÜZERİNDE CİDDİ BİR ÇALIŞMA YAPTIK"

Mecliste açılış konuşması yapan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, yoğun bir süreç yaşadıklarını aktardı. Başkan Özdemir, "Organizasyon şeması üzerinde ciddi bir çalışma yaptık. Yeni süreçleri yaptık. Bazı müdürlüklerimizi ayrıştırdık. Meclisimize yeni birimler önerdik. Dolayısıyla o yeni yapılanmalara göre bunları en iyi kimlerle göreceğiz diye baktık. Tabii mümkün olan ve  yönetecek arkadaşlarımız söyledik. Bazılarına tasarrufta kullandık. Bazılarına da belki bundan sonra da alacağımız kararlardan sonra bazı süreçleri de ekleyeceğiz. Tabii önemli, kıymetli çünkü onlarla birlikte iş yapıyoruz. Esas işi daha çok onlar yapıyor" dedi.

Başkan Özdemir'in konuşmasının ardından ise mecliste yoklama yapıldı. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.08 17:12 - Son Güncellenme: 2024.05.08 18:04 - MAHMUT VURAL
A