MMO Bursa Şubesi'nden yeni mezun ve çalışmayan üyelere yönelik eğitim

MMO Bursa Şubesi'nden yeni mezun ve çalışmayan üyelere yönelik eğitim

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından yeni mezun ve çalışmayan üyelere yönelik 20 farklı konuda ücretsiz eğitimin verildiği program başladı. 03 Ekim'de başlayan eğitimler, 05 Aralık'ta sona erecek.

2018.10.04 09:44 - Son Güncellenme: 2018.10.04 09:47 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
MMO Bursa Şubesi'nden yeni mezun ve çalışmayan üyelere yönelik eğitim

"IATF16949:2016  Otomotiv Kalite Sistemi, Strateji ve Performans Yönetimi, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, 6 Sigma, MSA, Yalın Üretim, Proje Yönetimi / APQP &PPAP, Tedarikçi Geliştirme Uzmanlığı, Yaratıcılık, Girişimciler İçin Finansal Okur Yazarlık Eğitimi, FMEA, SPC Eğitimi, Temel İş Güvenliği Eğitimi, NDT Tahribatsız Muayene Teknikleri, POKE&YOKE, Toleranslandırma Gelişmeler, EFQM, Makina Tasarım Genel Bakış, 8D Eğitimi, Takım Çalışması" eğitimlerinin verileceği prgram Makina Mühendisi Erkin Güler tarafından verilen  IATF16949:2016  Otomotiv Kalite Sistemi eğitimi ile başladı.

Üyelerle bir araya gelen MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli, genç meslektaşları ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Makina Mühendisleri Odası'nın aynı zamanda bir eğitim kurumu olduğunu ve sürekli olarak eğitimler, seminerler, kurslar düzenlediklerini söyledi.

Düşünceli, yeni mezun ve çalışmayan üyelere yönelik eğitim programında mesleki teknik gelişimin yanı sıra kişisel gelişimleri de göz önüne aldıklarını belirtti.

Mesleki eğitim, sosyal sorumluluk ve bilgi güncellemenin önemine vurgu yapan Düşünceli, "Yeni Mezun ve Çalışmayan Üyelere Yönelik Eğitimler kapsamında katılımcıların, bilgi birikimlerinin artırılması ve iş bulmada kolaylık sağlayacak sertifikalara sahip olmaları hedefleniyor" dedi.

Eğitimcilerin çoğunluğunun sanayide çalışan, deneyimli, uygulayıcı düzeydeki kişiler olduğunu belirten Düşünceli, "Böylece katılımcılar sanayideki uygulamaları, bizzat uygulayıcılardan öğrenmekte ve bilgi sadece teoride kalmamaktadır." diye konuştu.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.10.04 09:44 - Son Güncellenme: 2018.10.04 09:47 - HABER MERKEZİ
A