Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı

TÜRK sinemasının simge isimlerinden 88 Yaşında hayatını kaybeden yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu (88) için Levent'te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. İnanoğlu'nun naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı'na götürüldü.

Yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu (88) için kurucusu olduğu 'Türker İnanoğlu Maslak (TİM) Show Center'da cenaze töreni düzenlendi. Törene, Türker İnanoğlu'nun oğlu İlker İnanoğlu, kızı Zeynep İnanoğlu Özdemir, eşi Gülşen Bubikoğlu, damadı Cüneyt Özdemir ve torunları, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sanatçılar; Hülya Koçyiğit, Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Kerem Alışık, Ali Sunal, Cem Yılmaz, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı ve sanat ve medya dünyasından birçok kişi de katıldı. İnanoğlu'nu anlatan biyografik kısa filmin gösterimiyle başlayan tören programını damadı Cüneyt Özdemir sundu.


Törende, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hülya Koçyiğit, Ali Sunal, Cem Yılmaz, İlker İnanoğlu ve Zeynep İnanoğlu sahnede konuşma gerçekleştirdi. İlker İnanoğlu konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Tören sonrasında İnanoğlu'nun Türk Bayrağına sarılı tabutu omuzlara alınarak cenaze töreninin gerçekleşeceği Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'ne götürüldü.

Eklenme: 2024.04.05 09:04
Son Güncellenme: 2024.04.05 09:06
Kategori: Magazin

Öne Çıkan Galeriler

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'den aşk pozu!
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'den aşk pozu!