Melisa Döngel'den Barış Alper Yılmaz ve 'aşk' cevabı!

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Melisa Döngel (24), Galatasaray'ın deplasmanda Alanyaspor'a karşı 4-0 kazandığı karşılaşmaya attığı iki golle damga vuran milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'la (23) adının aşk iddialarına karışması hakkında açıklama yaptı.

Melisa Döngel, önceki gün menajer Eser Gökhan Küçükerol'un Bebek'te gerçekleşen doğum günü kutlamasına katıldı. Mekana girmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Bayramı İstanbul'da geçirdim, önümüzdeki aylarda dijital bir mecrada diziye başlayacağım, onun hazırlığındayım. Hazal Kaya ile daha önce de çalışmıştım, çok tatlı ve çok sevdiğim biri" diyerek, rol arkadaşından övgüyle bahsetti.

"HARİKA BİR DUYGU"

Son yıllarda Türk dizilerinin yurt dışında büyük ilgi görmesiyle ilgili düşünceleri sorulan Döngel, "Beni çok heyecanlandıran ve mutlu eden bir durum bu. Başka ülkelerde ve yerlerde insanların kalbine dokunabilmek ve onlar tarafından takdir edilmek harika bir duygu. Bu duyguyu da anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor" şeklinde konuştu.

Eklenme: 2024.04.17 08:52
Son Güncellenme: 2024.04.17 09:02
Kategori: Magazin

Öne Çıkan Galeriler

35 haftalık hamile olan Gonca Vuslateri soru...
35 haftalık hamile olan Gonca Vuslateri soru...