Fransa'da saldırı! Ölü ve yaralılar var

Fransa'da saldırı! Ölü ve yaralılar var

AFP haber ajansının haberine göre, Fransa'da düzenlenen silahlı saldırıda 3 polis hayatını kaybederken bir polis de yaralandı.

2020.12.23 08:40 - Son Güncellenme: 2020.12.23 10:06 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Fransa'da saldırı! Ölü ve yaralılar var

Fransa'nın Puy-de Dome bölgesinde meydana gelen olayda 3 polis hayatını kaybetti, 1 polis yaralandı. 48 yaşındaki saldırganın, komşularının şikayeti üzerine evlerine gelen polislere ateş açıp evini ateşe verdiği, olayın aile içi kavga olduğu aktarılıyor.

Fransa İçişleri Bakanlığı'ndan alınan bilgilere göre Puy-de Dome bölgesinde aile içi şiddet olayına müdahale eden polise ateş açıldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, hayatını kaybeden polislerin 21,37 ve 45 yaşlarında olduğu, şüphelinin olay yerinden kaçtığı, arama çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

Aile için şiddet olayına müdahale etmeye çalışan polislerin 48 yaşında bir saldırgan tarafından vurulduğu, olayın gece yarısından yaklaşık yarım saat sonra meydana geldiği gelen bilgiler arasında.

Saldırganın polislere ateş açtıktan sonra evini ateşe verdiği, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangının söndürüldüğü, olaya polis özel harekat birliklerinin müdahale ettiği aktarılıyor.

Saldırganla ilgili edinilen bilgilere göre, saldırganın çocuğunun velayeti yüzünden ailesiyle sık sık tartışma yaşadığı ve daha önce yetkililer tarafından takip edildiği bildirildi.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2020.12.23 08:40 - Son Güncellenme: 2020.12.23 10:06 - HABER MERKEZİ
A