Nilüfer Yolum
nyolum@gmail.com
29. Ekim haftası gökyüzü bize ne anlatıyor?
28 Eylül 2025 Pazar, 12:15
T-kare açı kalıbı, Venüs-Güney Ay Düğümü kavuşumu ve 3I/Atlas'ın geçişi
Göksel İmtihanlar: T-Kare'nin Mesajı
Terazi'deki Merkür ile Yengeç'teki Jüpiter'in dik açısı, Kiron'un da dahil olmasıyla bir T-kare açı kalıbı oluşturuyor.
Bu gökyüzü düzeni, adalet, hukuk, finans, eğitim, yayıncılık, din ve inançlar alanında stresleri açığa çıkarabilir.
Sözünüzü tartın, çünkü söz kaderin anahtarıdır.
1-3 Ekim tarihleri, acele sözler yerine sabırla susmanın, büyük iddialar yerine tevazuyla beklemenin kıymetli olduğu günlerdir. Hakk'ın terazisi şaşmaz; biz dengede kalalım.
İlişkilerde Karmanın Kapısı
Venüs, 4 Ekim'de Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Bu kavuşum, ilişkilerde kayıp riski taşıyor.
Geçmişten gelen karmik meseleler önümüze çıkabilir. Özellikle 1 ve 5 Ekim, duygusal sınavların yoğun olacağı tarihler.
Kalp terazidir, sevgiyle yüklenirse kurtuluş, öfkeyle yüklenirse imtihan gelir.
Başak burcunda gerçekleşen bu kavuşum, bize şunu fısıldıyor: Acımasız eleştiriler yerine merhameti seç. İlişkilerde kaybetmemek için kalbini yumuşat.
Güzelliğin İlahi Boyutu
4-5 Ekim, kişisel bakım, estetik veya maddi harcamalar için uygun değil. Çünkü Venüs'ün gölgesi, dışsal güzellikten ziyade içsel arınmayı işaret ediyor.
İnsan surette değil, sîrette güzelleşir.
Bu tarihlerde dışarıyı süslemek yerine, ruhumuzu arındırmak daha bereketli olacaktır.
Maddi Alemin Sınavı
Venüs-Güney Ay Düğümü kavuşumu, parasal kayıplara dikkat çekiyor.
T-kare açı kalıbı ise ticari anlaşmazlıkları ve aceleyle yapılan alışverişleri riskli kılıyor.
İlahi rehberlik
Mal emanet, kazanç imtihandır.
Bu hafta parayla ilgili konularda tedbir, sabır ve helal dairesinde kalmak en doğru tavırdır.
3I/Atlas'ın İlahi Mesajı
Gökyüzüne misafir gelen yıldızlararası nesne 3I/Atlas, 3 Ekim'de Mars'a çok yakın bir mesafeden geçecek.
7 Eylül'de kırmızı olan ışığının bir anda zümrüt yeşiline dönmesi, göklerin gizemli işaretlerinden biri olarak görülebilir.
İlahi bakış
Göklerin dili vardır, bilen için işaret, gören için hikmettir.
Atlas'ın bu yolculuğu bize şunu hatırlatıyor,Evrenin her parçası bir zikirdir, her yıldız Hakk'ı anarak seyrini sürer. Biz de kalbimizle aynı zikre katılalım.
KOÇ: Denge ve Bereketin İmtihanı
Sevgili Koç, bu hafta Allah'ın düzeninde sana gösterilen en önemli ders, dengenin korunması olacak. İş hayatında çevrenden gelen yeni insanlarla yolların kesişebilir, bu da sana yeni fırsatlar getirebilir. Ancak ilişkilerinde eski defterlerin kapanmadığını görebilirsin. Yaralayıcı sözler ya da geçmişten kalan meseleler, kapan artık dercesine karşına çıkabilir. Bu, senin için bir dönemeçtir: İlişkin hangi yola gidecekse, Allah'ın takdiriyle şekillenecek. Bazı beraberlikler resmiyete taşınırken, bazıları da ilahi bir şekilde yol ayrımına girebilir.
Hafta ortasında iş hayatında daha sağlam adımlar atabileceksin. Yeni projeler ve girişimler, ilahi takvimde sana Ocak ayında meyve vermek üzere yazılmış olabilir. Ev değişikliği, eğitim için yer değiştirmek ya da seyahat gibi konular gündeminde olacak. 1 ay boyunca harcamalarına dikkat etmen gerekiyor; çünkü ilahi sistem bazen bizi sabırla sınar. Sağlıkta küçük operasyon ya da kontroller gündeme gelebilir.
Olumlama: Ya Rabbi, bana verdiğin bereketi şükürle karşılıyor, harcamalarımı hikmetle dengeye alıyorum.
BOĞA: Kaderin Kapısında
Sevgili Boğa, bu hafta Allah'ın ilahi düzeni sana iş hayatında gizlenen oyunları fark ettirecek. Arkandan çevrilen işlerin, maskelerin düştüğünü görebilirsin. Sen adil ve dürüst olduğunda, Rabbim seni koruyacak. Gökyüzü iş arkadaşlarınla gerginlikleri işaret etse de, senden üst pozisyonda olan, devlet veya uzak şehirlerle bağlantılı kişilerden destek bulacaksın. Bu, kaderin sana sunduğu görünmez yardımdır.
Senden üst mevkidekilere kendini ifade etmen bu hafta çok önemli, çünkü Allah'ın yazdığı süreçler Ekim ortasında daha da netleşecek. Maddi kaynaklarını düzenlemek, borç-alacak dengesini kurmak bu hafta ilahi sınavın bir parçası olabilir. 1 ay boyunca ilişkilerinde hassasiyetler artabilir. Ya sabırla imtihanını verecek, ya da yeni bir kapıya yürümek zorunda kalacaksın. Bu senin için kaderin kapısında bir dönüm noktasıdır.
Olumlama: Ya Rabbi, bana oyunları fark ettirme feraseti ver; senin adaletinde durarak bereketini hayatıma çekiyorum.
İKİZLER: Kalbin ve Sözün Işığı
Sevgili İkizler, bu hafta Allah'ın düzeni seni kalbine döndürüyor. İş ve sorumluluklar yüzünden ihmal ettiğin aşk hayatın ve ilişkilerin şimdi merkezde olacak. Kalbine perde çektiğin yerde, Allah perdeyi kaldırıyor. Yalnızsan ilahi tesadüflerle bir karşılaşma seni şaşırtabilir. Beraberliği olanlar için ise eski romantik günler yeniden hatırlanacak. Onun sana, senin de ona ihtiyacın var, diyerek Rabbim aranızdaki bağı tazeliyor.
Finansal açıdan da bereket kapıları açılıyor. Yatırımlar, eş ya da ortağının kaynakları, miras ve prim gibi gelişmeler gündeme gelebilir. Bu Rabbim'in sana, rızkımın yolları çeşitlidir demesidir. Sağlık açısından hem senin hem de yakınlarının hassasiyetleri olabilir, ama Mars'ın hareketiyle daha disiplinli çalışarak güç kazanabilirsin. Allah, sabırla çalışan kullarının emeğini zayi etmez.
Olumlama: Ya Rabbi, kalbimi aşka, ruhumu ışığa, emeğimi berekete açıyorum.
YENGEÇ: Hak ve Sevginin Teslimi
Sevgili Yengeç, bu hafta Allah'ın düzeni seni evine, ailene ve köklerine döndürüyor. Evinde düzen kurmak, arınmak, temizlik yapmak ruhunu da temizleyecek. Aile bağların güçlenecek; akrabalarınla bir araya gelmek, kırgınlıkları onarmak için ilahi bir fırsat var.
Hafta ortasında hem aile içinde hem de iş hayatında bazı çatışmalar son bulabilir. Eğer hakkına girildiyse, bil ki Allah adaletini er ya da geç tecelli ettirir. Sana verilmeyen hakların sana geri dönme vakti gelmiştir. Ortaklıklar, ev alım-satımı ya da taşınma konuları da bu hafta gündeminde olabilir.
Mars'ın etkisiyle aşk hayatında sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Kalbini yeniden çarptıracak bir tanışma seni bulabilir. Fakat spekülatif yatırımlarda veya keyif için yapılan harcamalarda ölçüyü kaçırmamaya dikkat et. Çünkü Allah, ölçüyü koruyanı bereketlendirir.
Olumlama: Ya Rabbi, bana ait olan hakları bana teslim ediyorsun kalbimi sevgiyle, evimi huzurla dolduruyorsun.
ASLAN: Aşkın ve Netliğin Çağrısı
Sevgili Aslan, bu hafta ilahi düzen sana büyük netleşmeler getiriyor. Kalbin aşkla coşacak; uzun zamandır aranda mesafe olan kişilerle arandaki buzlar eriyebilir. Yeni tanışmalar da kapını çalabilir. Rabbim, aşk imtihandır dercesine kalbine yeniden heyecan veriyor.
İş hayatında da netlik geliyor. Nerede olmalıyım? Kiminle yol almalıyım? Hangi işi yapmalıyım?" sorularının cevapları artık görünür olacak. Allah'ın takdir ettiği yol sana açılıyor. Maddi kaynakların artışa geçebilir; bu da şükürle karşılaman gereken bir lütuftur.
Mars'ın hareketi 1 ay boyunca seni aile konularına yöneltecek. Ailenin sana ihtiyacı olabilir; onların yanında durmak hem ilahi bir sorumluluk hem de kalbini yumuşatacak bir görevdir.
Olumlama: Ya Rabbi, bana netlik veriyorsun; kalbimi aşkla, yolumu ışıkla aydınlatıyorsun.
BAŞAK: İlahi Düzenin Kuruluşu
Sevgili Başak, bu hafta hayatında ilahi denge yeniden kuruluyor. Uzun zamandır süren maddi belirsizlikler, borçlar ve alacaklarla ilgili sıkıntılar Allah'ın izniyle çözülüyor.,,Her şey yerini bulur,,diyen Rabbim, sana da dengeyi gösteriyor.
Aile hayatın merkezde olacak. Sevdiklerinin yanında olmak, evini güzelleştirmek ruhunu da onaracak. Miras konuları ya da aileden kalan değerlerin gündeme gelmesi muhtemel. Bazı Başak burçları için Allah'ın lütfu olarak yeni bir hayat başlangıcının müjdesi, gebelik haberleri gelebilir.
Mars'ın etkisiyle eğitim, yolculuklar, sözleşmeler ve sınavlar hız kazanıyor. Allah, çalışan kulunun emeğini zayi etmez; bu yüzden emeklerini bereketle karşılamaya hazırlan.
Olumlama: Ya Rabbi, hayatımı ilahi düzeninle dengeye alıyor, ailemi bereketinle koruyorsun.
TERAZİ: Dengenin İnceliği
Sevgili Terazi, bu hafta Allah'ın düzeni seni kendi özüne döndürüyor. Kendini ifade etmekte zorlandığında bil ki bu da bir imtihandır. İnsanlar seni anlamıyorsa, kalbinin derinliğini Allah'a aç.
İlişkilerde ipler gerilebilir; fakat Rabbim der ki Zorlamayın, bırakın hayatın akışı kendi yolunu bulsun.Eğer hayatında senin için çaba gösteren biri varsa, onun kıymetini bil. Eğer olmuyorsa, zorlamak yerine teslimiyet göstermek en doğru seçimdir.
Maddi açıdan harcamaların artabilir. Fakat unutma: Rabbim rızkı dilediğine genişletir, dilediğine daraltır. Sen şükürle harcadığında, O bereketi artırır.
Olumlama: Ya Rabbi, beni dengede tutuyor, kalbime huzur, yoluma hayır kapıları açıyorsun.
AKREP: Arınma ve Gücün Doğuşu
Sevgili Akrep, bu hafta içsel yalnızlığının Allah'ın huzurunda nasıl dolduğunu fark edeceksin. Uzun zamandır destek bulamadığını düşündüğün her alanda Rabbim sana görünmez yardımlar gönderecek.
İş hayatında taşlar yerine oturuyor, maddi kaynakların artıyor. Sağlık, hukuk ya da yurt dışı bağlantılı konularda yeni süreçler başlayabilir. Bunlar senin için yeni bir kapının işaretidir.
Mars senin burcunda ilerlerken sana ilahi bir güç veriyor. Artık seni geriye çeken yüklerden arınacak, ilişkilerinde sürekli tekrarlayan döngüleri bitireceksin. Rabbim sana yeni bir bakış açısı ve yeni bir hayat düzeni nasip ediyor.
Olumlama: Ya Rabbi, beni güçlendiriyor, yüklerimden arındırıyor, hayatıma ilahi şans ve bereket akıtıyorsun.
YAY: Fırsatların İlahi Zamanı
Sevgili Yay, bu hafta kalabalıklar içinde yıldız gibi parlıyorsun. Allah sana ,, seni yüceltecek olanda O dur,,dercesine çevrenden takdir toplatıyor. Yeni insanlarla tanışabilir, ilahi tesadüflerle hayallerine açılan yollar bulabilirsin.
İlişkilerde yenilikler seni bekliyor. Eğer yalnızsan yeni başlangıçlar, eğer bir ilişkin varsa ona taze bir nefes katacak gelişmeler olabilir. Maddi açıdan da bereket kapıları açılacak.
Mars'ın etkisi seni arkandan dönen gizli işlere karşı uyarıyor. Fakat unutma, Allah kulunun arkasındaki tuzakları görür ve seni korur. Uluslararası projeler, yabancılarla bağlantılar bu dönemde ilahi fırsatlar getirebilir.
Olumlama: Ya Rabbi, bana fırsatlar sunuyorsun; ışığımı senin izninle parlatıyor, yolumu seninle genişletiyorum.
OĞLAK: Hakkın Teslimi
Sevgili Oğlak, bu hafta Allah'ın düzeni sana hakkını teslim ediyor. İş hayatındaki zorluklar, maddi sıkıntılar sona eriyor. Ortaklıklar ve genişleyen çevre sana yeni fırsatlar getiriyor.
Aile köklerinden gelen meselelerde netleşme yaşayabilirsin. Yakınlarının sağlık süreçlerinde iyileşmeler, Rabbim'in şifa bendedir mesajı gibi sana huzur verecek.
Mars'ın etkisi seni sosyalleştiriyor. Uzun zamandır görmediğin akrabalarla, dostlarla buluşabilir, organizasyonlara katılabilirsin. Allah, yalnızlığı değil birlikteliği bereketlendirir.
Olumlama: Ya Rabbi, bana hakkımı teslim ediyorsun, hayatımı destek ve bereketinle kolaylaştırıyorsun
KOVA: Yeni Başlangıçların Nefesi
Sevgili Kova, bu hafta Allah'ın düzeni sana ,,sil baştan,, deme cesareti veriyor. Seyahat enerjisi seni ferahlatacak. Hukuki engeller ya da aileden gelen sorunlar çözülmeye başlıyor. İlişkilerde mesafeler kapanıyor.
İş projelerinde hız ve bereket var. Sağlık süreçlerinde de ferahlama seni bulacak. Mars'ın etkisiyle 1 ay boyunca kariyerinde yükseliş, yeni başlangıçlar, önünün temizlenmesi seni bekliyor.
gökyüzü diyor ki Bazen yıkılır ki, daha güzeli kurulsun. Sen de hayatında yeni bir düzeni inşa etmek için ilahi yardımı yanında bulacaksın.
Olumlama: Ya Rabbi, bana yeni başlangıçların nefesini veriyor, önümü senin izninle açıyorsun.
BALIK: Sükûnetin Mucizesi
Sevgili Balık, bu hafta içten içe kemiren sorularına Allah'ın düzeni cevap veriyor. "Değer görüyor muyum? Öncelikleri ben miyim?" diye düşünürken bir bakmışsın ki Rabbim sana beklenmedik bir kapı açmış. Affetmek, kavuşmak ya da yeni bir ilişkiye başlamak için ilahi zaman geldi.
İş hayatında da dengeye girmek üzeresin. Maddi kaynaklarını dikkatli kullanmak, sana verilen rızka şükretmek bu dönemin en önemli dersi olacak. Mars'ın etkisiyle eğitim, hukuk, taşınma ve uluslararası alanlar gündeminde olacak. Duaların kabulünü görmek için hayır yapmaktan geri durma. Rabbim sana mucizeleri böyle gösterecek.
Olumlama:. Ya Rabbi, sükûnetle bekliyorum, dualarımın karşılığını mucizelerle bana gösteriyorsun.
Son söz
Bu hafta gökyüzü bize diyor ki
*Sözünde dikkatli ol.
*İlişkilerde merhameti seç.
*Dış güzellik yerine iç güzelliğini arındır.
*Maddi konularda sabırlı ol
Ve en önemlisi
Gökyüzü hareket eder, kader akar, kul sabırla bekler.
Yazarın Diğer Yazıları
1-7 ARALIK HAFTASI
30 Kasım 2025 Pazar, 22:13
24 Kasım haftası: İlahi düzenin suları akıyor kaderin kapıları açılıyor!
24 Kasım 2025 Pazartesi, 08:55
17 Kasım Haftası: Sözün kaderi yazdığı hafta
16 Kasım 2025 Pazar, 16:14
Bu hafta 10 Kasım.
10 Kasım 2025 Pazartesi, 01:40
Boğa Dolunayı - 5 Kasım 2025! Değerine dön, güvenini hatırla
03 Kasım 2025 Pazartesi, 12:17
Türkiye Cumhuriyeti Haftası
27 Ekim 2025 Pazartesi, 01:14
21 Ekim haftası terazi yeni ayı kalbinle yenilen
20 Ekim 2025 Pazartesi, 11:36
13-19 Ekim Gökyüzü: Dengeyi Bulan Kazanır
13 Ekim 2025 Pazartesi, 12:20
6-12 Ekim haftası gökyüzü neler anlatıyor?
06 Ekim 2025 Pazartesi, 12:58
İlahi bir zamanın kapısında! 21 Eylül 2025 Başak Burcu 29° Güneş Tutulması
20 Eylül 2025 Cumartesi, 10:37