Yıldırım Halk Eğitim Merkezi'nden huzurevi sakinlerine bağlama konseri

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi'nden huzurevi sakinlerine bağlama konseri

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi bağlama kursu kursiyerleri tarafından Bursa Huzurevinde konser düzenlendi.

2024.05.09 09:21 - Son Güncellenme: 2024.05.09 09:22 - Bursa Bölge - BÜLTEN
A
Yıldırım Halk Eğitim Merkezi'nden huzurevi sakinlerine bağlama konseri

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi sosyal sorumluluk programları kapsamında Yıldırım Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Feride Kayan'ın planlayıp koordinesinde Kaplıkaya Huzurevinde gerçekleştirilen "Bağlama Kursiyer ve Müzik Eğitmenlerimiz Huzurevi Sakinleri İle Buluşuyor" temalı etkinliğe Yıldırım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazım Yıldız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Kurum Müdürü Nursen Örde, Huzurevi Müdürü Üzeyir Aktaş katılım sağladılar.
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazım Yıldız, " Böyle güzel ve anlamlı bir etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Gerçekleştirdikleri bu güzel organizasyon içinde Yıldırım Halk Eğitim Merkezimize bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Sonat'ın  "Büyüklerimize sahip çıkmak vatandaşlık görevimiz olup, yaşlandıkları dönemde onları memnun etmek gurur vericidir. Bu bağlamda tüm büyüklerimizin nice sağlıklı ve mutlu günler geçirmenizi temenni ediyor, gelecek anneler gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi bağlama kursiyerlerinden oluşan koro ve Engelsiz Yaşam okulu Müzik Akademisi öğretmenleri tarafından hazırlanan birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konserle huzurevi sakinlerine moral verildi.
Konserin ardından Yıldırım Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan hediyelikler dağıtıldı. Huzurevi Müdürü Üzeyir Aktaş tarafından Kurum Müdürü Aziz Sonat'a günün anısına hediye takdim edildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.09 09:21 - Son Güncellenme: 2024.05.09 09:22 - BÜLTEN
A