Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz, vatandaşla ve personelle bir arada

Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz, vatandaşla ve personelle bir arada

Yerel seçimleri geride bırakırken Bursa'da belediye başkanları belli oldu. Yıldırım Belediyesi'ne yeniden başkan seçilen Oktay Yılmaz, personel ve vatandaşla bir araya geldi.

2024.04.01 14:21 - Son Güncellenme: 2024.04.01 14:52 - Bursa Bölge - MERVE DENİZ EKİCİ
A
Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz, vatandaşla ve personelle bir arada

MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

Yerel seçimleri geride bırakırken Bursa'da belediye başkanları belli oldu. Yıldırım Belediyesi'ne yeniden başkan seçilen Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediyesi'nin önünde vatandaş ve personelle buluştu.

"BİRLİK VE BERABERLİKTE BEREKET VAR"

Yerel seçimlerde tekrar AK Parti'den Yıldırım Belediye Başkanı seçilen Oktay Yılmaz, "5 yıl boyunca samimi bir gayretle hizmet ettik. İlçemize birçok proje ve hizmet kazandırdık. Bunları yaparken birlik ve beraberlik işin besmelesi dedik. Yıldırım'ın değerlerin şehri olduğunu vurguladık. 5 yılın sonunda ne varsa Yıldırım'da var diyecek noktaya geldik. Birlik ve beraberlikte bereket var. Bugün kazandığımız güzel sonuçta birlik ve beraberliğin bereketi. Bu süreçte her daim yanımda olan eşime, aileme, çocuklarıma, AK Parti teşkilatına ve MHP İlçe Teşkilatı'na herkese teşekkür ederim. Samimi gayretle hizmetimizi aynı birlik ve beraberlik içerisinde daha ileri taşımaya söz verdik, dönem içerisinde de bu sözümüzü tutmaya gayret edeceğiz. Yıldırım değerlerin şehri derken sadece Yeşil Türbe, Emirsultan Külliyesi'nden, Cumalıkızık'tan bahsetmiyoruz. Molla Yegan'da yetişen çocuklardan, uyumayan kütüphanede geleceğini insa eden gençlerden, samimiyetle dualarından bizi eksik etmeyen, ulvi bir hedef uğruna birlikte hareket eden Cumhur İttifakı kadrolarından bahsediyoruz. Ben bu birlik ve beraberlik içerisinden huzur buluyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlikle kentimizi daha ileri taşıyacak ve hemşehrilerimize daha güzel bir yer inşa edeceğiz. Yıldırım'ı Bursa'nın parlayan yıldızı yapacağımızı ifade etmek istiyorum" açıklamalarında bulundu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.01 14:21 - Son Güncellenme: 2024.04.01 14:52 - MERVE DENİZ EKİCİ
A