Yenişehir çiftçisi uluslararası yatırımlarla dünya pazarında yerini alıyor

Yenişehir çiftçisi uluslararası yatırımlarla dünya pazarında yerini alıyor

İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ercan Özel, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı Genel Sekreter'i ve Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, E. Başbakanlık Müşaviri, Dr. Mehmet Duman'ı ziyaret etti.

2024.03.01 19:09 - Son Güncellenme: 2024.03.01 19:15 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Yenişehir çiftçisi uluslararası yatırımlarla dünya pazarında yerini alıyor

İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ercan Özel'in açıklaması şöyle; Türkiye ile başta orta doğu ve batı asya ülkeleri olmak üzere birçok ülke ile ortak çalışmalar yaparak yerel yönetimlerin ve ilçelerin yatırımcılarla buluşmasının önünü açan, bölgelerin ekonomilerinin canlanması anlamında dünyada örnek çalışmalara imza atan, önemli kuruluşların başında gelen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı ile yaptığımız toplantı sonrasında aldığımız kararlar şimdiden ilçemiz için hayırlara vesile olsun.

TARIM YATIRIMLARININ ÖNÜNÜ AÇIYORUZ

Çiftçilerimizin ürettiği tarım ürünlerinin başta yabancı ülkelere gönderilmesi olmak üzere uluslararası menşeli tarım işletmelerinin ilçemize kazandırılması noktasında oldukça olumlu geçen görüşmemiz de ekibimizi ağırlayan katkı ve önerileri ile bizlere ciddi destek veren Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı'nın Kıymetli Genel Sekreteri Dr. Mehmet Duman'a Yenişehir adına yürekten teşekkür ediyorum.

İlçe olarak yerelden genele büyük bir gelişme yaşayacağımız Yenişehir'in 2024-2029 kalkınma dönemi başta çiftçilerimiz olmak üzere tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.01 19:09 - Son Güncellenme: 2024.03.01 19:15 - HABER MERKEZİ
A