Ümit Özdağ Gemlik'te: 3 ilçeyi kazanmayı bekliyoruz

Ümit Özdağ Gemlik'te: 3 ilçeyi kazanmayı bekliyoruz

Zafer Partisi Genel Başkanı yerel seçim çalışmaları kapsamında geldiği Bursa'da ki ziyaretlerine Gemlik ilçesinde devam etti. İskele meydanında özellikle gençlerin çoğunlukta olduğu bir grup tarafından karşılanan Özdağ, sahil turu atıp ilçe halkı ile sohbet etti, Bursada Bugün'e yaptığı açıklamada yerel seçimde Zafer Partisi'nin Bursa'daki  oyunun artacağına dikkat çekti, 3 ilçe de kazanmayı beklediklerini söyledi.

2024.03.24 16:54 - Son Güncellenme: 2024.03.24 17:13 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Ümit Özdağ Gemlik'te: 3 ilçeyi kazanmayı bekliyoruz
01:36 Ümit Özdağ Gemlik'te: 3 ilçeyi kazanmayı bekliyoruz

İLGİLİ VİDEO

Ümit Özdağ Gemlik'te: 3 ilçeyi kazanmayı bekliyoruz

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Önümüzdeki pazar günü yapılacak olan yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Zafer Partisi Genel Gaşkanı Ümit Özdağ, belediye başkan adaylarına destek için dün geldiği Bursa'da Karacabey ilçesi , Bursa şehir merkezi bugün ise Mudanya ziyaretinin ardından Gemlik ilçesinde vatandaşlar ile buluştu. Partisinin Gemlik belediye başkan adayı Nilüfer Toprakçı ve parti üyeleri tarafından karşılanan Özdağ ilk olarak iskele meydanında kendisini bekleyen çok sayıda genç ile sohbet edip fotoğraf çektirdi ardından havaların da güzel olması ile sahile akın eden vatandaşların arasında yürüdü.

Daha sonra Bursada Bugün'e özel açıklamalarda bulunan Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ, yerel seçimlerde Bursa'nın 3 ilçesinden beklentisinin büyük olduğunu ve genelde de partisinin oy oranlarının yükseleceğini ifade etti.

Ümit Özdağ yaptığı açıklamada  "Zafer partisi Türkiye'nin her yerinde yükseliş gösteren bir partidir, Bursa'da da geçtiğimiz seçimlerde yüksek bir oy almıştık, Bursa'daki yükseliş buna paralel olarak Türkiye ortalamasının üzerinde görünüyor. Bunun için biz Bursa'da ciddi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz, Bursa'da öncelikle 3 ilçe var bunların kazanmayı bekliyoruz, ama güzel gittiğini görüyoruz, saha bunu iyi gösteriyor, gençlerin öncülüğünde tüm yaş gruplarımız ile Zafere doğru akıyoruz'' dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.24 16:54 - Son Güncellenme: 2024.03.24 17:13 - FATİH MISIR
A